Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

O Σπαρτιάτης που νίκησε την τύφλωση




medicalnews.gr

O Σπαρτιάτης που νίκησε την τύφλωσηΤον τελευταίο καιρό κάνει εργασίες στο σπίτι του στο Γκλεν Μπέρνι του Μέριλαντ. Για την ακρίβεια, ο Σπαρτιάτης στην .


Το ασβέστιο σταματάει τον χρόνο

Το ασβέστιο σταματάει τον χρόνοΑυτό το σπουδαίο μεταλλικό στοιχείο δεν προφυλάσσει μόνο τα οστά μας αλλά βοηθά και στη σωστή λει .


Μας «πιάνουν» στον ύπνο τα μικρόβια

Μας «πιάνουν» στον ύπνο τα μικρόβιαΚυριολεκτικά στον ύπνο μας «πιάνουν» οι αρρώστιες, μιας και σύμφωνα με σχετική έρευνα το μαξιλάρι είναι το τέλειο έδαφος .


Aντιμετωπίστε τα καλοκαιρινά τσιμπήματα

Aντιμετωπίστε τα καλοκαιρινά τσιμπήματαΕίναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορούν να χαλάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές μας από απρόσμενους και απρόσκλητους επισκέπτες, οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να αφήνουν τα σημάδια τους και να φεύγουν.

Έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των ενήλικων διαβητικών

Έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των ενήλικων διαβητικώνΟ αριθμός των ενήλικων διαβητικών παγκοσμίως έχει υπερδιπλασιαστεί από το 1980 κι έχει φθάσει τα 347 εκατομμύρια, αριθμός πολύ .


Αντιμετωπίστε τη διάρροια του ταξιδιώτη

Αντιμετωπίστε τη διάρροια του ταξιδιώτηMε τον όρο διάρροια των ταξιδιωτών αποκαλούμε το σύνδρομο που εμφανίζεται κατά τα ταξίδια ή αμέσως μετά και χαρακτηρίζεται .


Τι πρέπει να περιέχει το φαρμακείο των διακοπών

Τι πρέπει να περιέχει το φαρμακείο των διακοπώνΌπου κι αν επιλέξετε να πάτε για τις διακοπές σας, καλό είναι κατά την προετοιμασία σας να αφήσετε λίγο .


Εμπλοκή στη διαδικασία των μεταμοσχεύσεων

Εμπλοκή στη διαδικασία των μεταμοσχεύσεωνΤο Ελληνοαμερικανικό Ιατρικό Κολέγιο καταγγέλλει ότι ενώ τα μοσχεύματα έχουν εγκριθεί από τις τράπεζες μοσχευμάτων των ΗΠΑ, οι ασθενείς .


Οι διαφορές του μητρικού γάλακτος από του εμπορίου

Οι διαφορές του μητρικού γάλακτος από του εμπορίουΑν αναρωτιέστε σε τι διαφέρει το γάλα του εμπορίου από το μητρικό, ρίξτε μια ματιά στις διαφορές που παρουσιάζουν  .


Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: