Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Πράσινο φως» για την κυκλοφορία του Benlysta
medicalnews.gr


«Πράσινο φως» για την κυκλοφορία του Benlysta

«Πράσινο φως» για την κυκλοφορία του BenlystaΗ GlaxoSmithKline (GSK) και η Human Genome Sciences ανακοίνωσαν ότι η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του .Τα νηπιαγωγάκια παίζουν θέατρο

Τα νηπιαγωγάκια παίζουν θέατροΤα μικρά παιδιά του Πειραιά καλωσορίζουν με τον δικό τους τρόπο το Καλοκαίρι, σε μια γλυκιά βραδιά, με πολλές .
Στο σκοτάδι η προέλευση της επιδημίας E.coli

Στο σκοτάδι η προέλευση της επιδημίας E.coliΗ προέλευση της επιδημίας του θανατηφόρου βακτηρίου E.coli, που μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει το θάνατο 30 ανθρώπων, μπορεί να .
Κινδυνεύει η υγεία παιδιών και εγκύων στη Φουκουσίμα

Κινδυνεύει η υγεία παιδιών και εγκύων στη ΦουκουσίμαΝα απομακρύνει τα παιδιά και τις εγκύους από μία πόλη που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων από τον .
Η σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου

Η σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνουΟ καρκίνος αποτελεί για μια νόσο με ραγδαία αύξηση, που σε παγκόσμιο επίπεδο μετρά πάνω από 12,7 εκατομμύρια κρούσματα .
Δερματοπάθειες. στον ήλιο

Δερματοπάθειες. στον ήλιοΤο δέρμα ως γνωστό είναι ευαίσθητο και χρειάζεται ειδική φροντίδα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς υποφέρει περισσότερο και τα .
Τυχαίες οι αιτίες του αυτισμού

Τυχαίες οι αιτίες του αυτισμούΤυχαίες και σπάνιες γενετικές μεταλλάξεις αποτελούν την κυριότερη αιτία του αυτισμού στις οικογένειες που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν .
Σωτήριος ο εμβολιασμός σε 72 φτωχές χώρες

Σωτήριος ο εμβολιασμός σε 72 φτωχές χώρεςΕκατομμύρια παιδιά θα μπορούσαν να σωθούν και δισεκατομμύρια δολάρια να εξοικονομηθούν αν ήταν ευρύτερα διαθέσιμα εμβόλια σε 72 από .
Φάρμακο κάνει την καρδιά να αναγεννάται

Φάρμακο κάνει την καρδιά να αναγεννάταιΝα αποκαθιστά μόνη της τις βλάβες της έπειτα από έμφραγμα, ώστε η ζημιά να μην είναι μόνιμη, κάνει την .
Ελπίδες για τη θεραπεία του μελανώματος

Ελπίδες για τη θεραπεία του μελανώματοςΕλπίδες για τη θεραπεία του μελανώματος δίνουν τα αποτελέσματα από μια δεύτερη τυχαιοποιημένη, διπλή τυφλή μελέτη Φάσης 3 που .


Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: