Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Πράσινο φως» για την κυκλοφορία του Benlysta




medicalnews.gr


«Πράσινο φως» για την κυκλοφορία του Benlysta

«Πράσινο φως» για την κυκλοφορία του BenlystaΗ GlaxoSmithKline (GSK) και η Human Genome Sciences ανακοίνωσαν ότι η Επιτροπή Φαρμακευτικών Προϊόντων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του .



Τα νηπιαγωγάκια παίζουν θέατρο

Τα νηπιαγωγάκια παίζουν θέατροΤα μικρά παιδιά του Πειραιά καλωσορίζουν με τον δικό τους τρόπο το Καλοκαίρι, σε μια γλυκιά βραδιά, με πολλές .




Στο σκοτάδι η προέλευση της επιδημίας E.coli

Στο σκοτάδι η προέλευση της επιδημίας E.coliΗ προέλευση της επιδημίας του θανατηφόρου βακτηρίου E.coli, που μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει το θάνατο 30 ανθρώπων, μπορεί να .




Κινδυνεύει η υγεία παιδιών και εγκύων στη Φουκουσίμα

Κινδυνεύει η υγεία παιδιών και εγκύων στη ΦουκουσίμαΝα απομακρύνει τα παιδιά και τις εγκύους από μία πόλη που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 60 χιλιομέτρων από τον .




Η σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνου

Η σημασία της διατροφής στην πρόληψη του καρκίνουΟ καρκίνος αποτελεί για μια νόσο με ραγδαία αύξηση, που σε παγκόσμιο επίπεδο μετρά πάνω από 12,7 εκατομμύρια κρούσματα .




Δερματοπάθειες. στον ήλιο

Δερματοπάθειες. στον ήλιοΤο δέρμα ως γνωστό είναι ευαίσθητο και χρειάζεται ειδική φροντίδα, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, καθώς υποφέρει περισσότερο και τα .




Τυχαίες οι αιτίες του αυτισμού

Τυχαίες οι αιτίες του αυτισμούΤυχαίες και σπάνιες γενετικές μεταλλάξεις αποτελούν την κυριότερη αιτία του αυτισμού στις οικογένειες που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν .




Σωτήριος ο εμβολιασμός σε 72 φτωχές χώρες

Σωτήριος ο εμβολιασμός σε 72 φτωχές χώρεςΕκατομμύρια παιδιά θα μπορούσαν να σωθούν και δισεκατομμύρια δολάρια να εξοικονομηθούν αν ήταν ευρύτερα διαθέσιμα εμβόλια σε 72 από .




Φάρμακο κάνει την καρδιά να αναγεννάται

Φάρμακο κάνει την καρδιά να αναγεννάταιΝα αποκαθιστά μόνη της τις βλάβες της έπειτα από έμφραγμα, ώστε η ζημιά να μην είναι μόνιμη, κάνει την .




Ελπίδες για τη θεραπεία του μελανώματος

Ελπίδες για τη θεραπεία του μελανώματοςΕλπίδες για τη θεραπεία του μελανώματος δίνουν τα αποτελέσματα από μια δεύτερη τυχαιοποιημένη, διπλή τυφλή μελέτη Φάσης 3 που .


Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: