Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πρώτη στη λίστα με τις πιο υγιεινές κουζίνες η ελληνική




medicalnews.gr


Πρώτη στη λίστα με τις πιο υγιεινές κουζίνες η ελληνική

Πρώτη στη λίστα με τις πιο υγιεινές κουζίνες η ελληνικήΤην πλέον χαρακτηριστική εκπρόσωπο της μεσογειακής διατροφής αποτελεί η ελληνική κουζίνα κάτι που την κατατάσσει πρώτη στη λίστα με .




Σημαντικό όφελος επιβίωσης για ασθενείς με GIST

Σημαντικό όφελος επιβίωσης για ασθενείς με GISTΝέα δεδομένα καταδεικνύουν ότι η τριετής θεραπεία με imatinib (GlivecR) βελτιώνει σημαντικά το διάστημα επιβίωσης χωρίς υποτροπή, αλλά και .




Ένα φύκι με «μαγικές» ιδιότητες

Ένα φύκι με «μαγικές» ιδιότητεςΑυτό το μικροσκοπικό φύκι που χρησιμοποιούταν από τους Ατζέκους πριν από αρκετούς αιώνες έχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές .




Βλέπεις πραγματικά πως νιώθουν

Βλέπεις πραγματικά πως νιώθουνΗ ασθένεια Epidermolysis bullosa (EB) είναι μια σπάνια ασθένεια που ανήκει στην ομάδα των κληρονομικών παθήσεων του συνδετικού ιστού. .




Διαγνωστικό τεστ για την πρόβλεψη του Αλτσχάιμερ

Διαγνωστικό τεστ για την πρόβλεψη του ΑλτσχάιμερΈνα διαγνωστικό εγκεφαλικό τεστ, το οποίο θα μπορεί να προβλέπει έγκαιρα, μέχρι και μια δεκαετία πριν, την εκδήλωση της .




Τα υπέρ και τα κατά στις ολιγοθερμιδικές δίαιτες

Τα υπέρ και τα κατά στις ολιγοθερμιδικές δίαιτεςΟλιγοθερμιδική λέγεται μία δίαιτα που δίνει λιγότερες θερμίδες (συνήθως 10-40%) από όσες χρειάζεται ένα άτομο για να διατηρηθεί στο .




Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χοληστερόλη

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χοληστερόληΤα κυριότερα λιπίδια είναι η χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια, τα φωσφολιπίδια και τα λιπαρά οξέα. Η χοληστερόλη αποτελεί δομικό στοιχείο .




Ένα στα επτά σολάριουμ στην Ε.Ε. παραβίαζε τα όρια της UV ακτινοβολίας

Ένα στα επτά σολάριουμ στην Ε.Ε. παραβίαζε τα όρια της UV ακτινοβολίαςΈνα στα επτά σολάριουμ στην Ε.Ε. παραβίαζε τα όρια της UV ακτινοβολίας, όπως προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε η .



Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: