Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η Google σπάει νέο ρεκόρ



Θέλετε περισσότερες ειδήσεις?  Θα τις βρείτε στο www.TechIT.gr




techitlogo.png 


Η Google σπάει νέο ρεκόρ

Η Google σπάει νέο ρεκόρΝέες μετρήσεις που δημοσιεύτηκαν δείχνουν πως, τον Μάιο που πέρασε, πάνω .



Αυτός είναι ο χάκερ που "έσπασε" τη CIA

Αυτός είναι ο χάκερ που Οι Αρχές υποψιάζονται πως ο 19χρονος χάκερ Ράιαν Κλίρι είναι ?έλος της ο?άδας LulzSec. "Μπορεί και να αυτοκτονήσει αν του .

Η Apple αφαίρεσε εφαρμογή που καλούσε σε εξέγερση τους Παλαιστινίους

Η Apple αφαίρεσε εφαρμογή που καλούσε σε εξέγερση τους ΠαλαιστινίουςΗ αμερικανική εταιρεία Apple Inc αφαίρεσε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα iTunes, έπειτα από αίτημα του Ισραήλ, μία αραβόφωνη εφαρμογή, η οποία καλούσε τους Παλαιστινίους να εξεγερθούν, όπως αναφέρει σήμερα μία ανακοίνωση της ισραηλινής κυβέρνησης.

Το Blu-ray κλείνει 5 χρόνια στην αγορά

Το Blu-ray κλείνει 5 χρόνια στην αγοράΤην τιμητική τους έχουν αυτή την εβδομάδα οι δίσκοι Blu-ray καθώς συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την πρώτη εμφάνισή τους στην .

Το Διαδίκτυο παίρνει τη σκυτάλη από τα παραδοσιακά ΜΜΕ

Το Διαδίκτυο παίρνει τη σκυτάλη από τα παραδοσιακά ΜΜΕΔιαδίκτυο, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ψηφιακές συσκευές παίρνουν τη σκυτάλη από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, όπως η τηλεόραση και ο .

Φορητό ψηφιακό δίκτυο σεισμογράφων στη Σαντορίνη

Φορητό ψηφιακό δίκτυο σεισμογράφων στη ΣαντορίνηΤο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών επέλεξε τη Σαντορίνη για να διεξάγει πειράματα πάνω στη παρακολούθηση και μελέτη της γενικότερης σεισμογενής .

Στο άρθρο 99 περί πτώχευσης και το e-Shop

Στο άρθρο 99 περί πτώχευσης και το e-ShopΤο e-Shop για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών για υπαγωγή στο άρθρο 99 .

Διαγραφή | Μην απαντάτε στο παρών μήνυμα, για επικοινωνία στείλτε στο info@TechIT.gr 
 



www.TechIT.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: