Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Κολύμπι και με συνταγή γιατρού




medicalnews.gr




Κολύμπι και με συνταγή γιατρού

Κολύμπι και με συνταγή γιατρού«Φάρμακο» αποδεικνύεται για τον καταπονημένο από 5το άγχος οργανισμό αλλά και για πολλές χρόνιες ασθένειες ο θεραπευτικός συνδυασμός της .



Λαχανικά εποχής ή όλο το χρόνο;

Λαχανικά εποχής ή όλο το χρόνο;Τα λαχανικά αποτελούν μία πολύ σημαντική ομάδα τροφίμων και προσθέτουν γεύση, υφή και χρώμα σε οποιοδήποτε γεύμα μας. Σύμφωνα .



Παράγοντες που επηρεάζουν τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών

Παράγοντες που επηρεάζουν τις διατροφικές συνήθειες των παιδιώνΗ παιδική ηλικία αποτελεί την κρισιμότερη περίοδο για την διαμόρφωση και υιοθέτηση ορθών διατροφικών συνηθειών. Ο κύριος λόγος είναι .



Προσοχή στις καλοκαιρινές δερματίτιδες

Προσοχή στις καλοκαιρινές δερματίτιδεςΑμάνικα μπλουζάκια, σορτς, εξώπλατα φορέματα. Αυτός είναι ο βασικός ρουχισμός του καλοκαιριού, που στην παραλία γίνεται ακόμη λιγότερος, εκθέτοντας .



Μεγάλος να γίνεις με. μαύρα μαλλιά

Μεγάλος να γίνεις με. μαύρα μαλλιάΕπιστήμονες εντόπισαν μία πρωτεΐνη, με τον όνομα «wnt» που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του χρώματος στα μαλλιά. Θεωρούν .



Κάνετε χρήση μαριχουάνας; Απολύεστε!

Κάνετε χρήση μαριχουάνας; Απολύεστε!Το δικαίωμα να απολύουν όσους εργαζόμενους κάνουν χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς ή μη λόγους ακόμα κι αν αυτό δεν .



Χάνουν τον ύπνο τους για να είναι λεπτές

Χάνουν τον ύπνο τους για να είναι λεπτέςΠολλά είναι τα κορίτσια που χάνουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους λόγω της επιθυμίας να έχουν μια λεπτή σιλουέτα, αλλά .



Προβιοτικά: Τα βακτήρια - σύμμαχοι της καλής υγείας

Προβιοτικά: Τα βακτήρια - σύμμαχοι της καλής υγείαςΤο γαστρεντερικό σύστημα είναι ένα περίπλοκο στη φύση του περιβάλλον .




Δροσερό, ζουμερό και θρεπτικό!

Δροσερό, ζουμερό και θρεπτικό!Αποκλειστικά καλοκαιρινό, δροσερό, ζουμερό και γεμάτο άρωμα φρούτο, το ροδάκινο θεωρείται το φρούτο της αγνότητας και της αθανασίας, σύμφωνα με κάποιες ανατολίτικες παραδόσεις.



Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: