Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ενεργοποιήστε γρήγορα το μεταβολισμό σας




medicalnews.gr


Ενεργοποιήστε γρήγορα το μεταβολισμό σας
Ενεργοποιήστε γρήγορα το μεταβολισμό σαςΜπορεί ο μεταβολισμός να εξαρτάται από τον γενετικό παράγοντα, τ .




Έχουν και οι άνθρωποι έκτη αίσθηση;

Έχουν και οι άνθρωποι έκτη αίσθηση;Τις πρώτες ενδείξεις ότι τελικά ίσως και εμείς οι άνθρωποι διαθέτουμε εκ γενετής μια «έκτη αίσθηση» μαγνητικής φύσεως εντόπισαν .




Ναι στις στατίνες αλλά προσοχή στο διαβήτη

Ναι στις στατίνες αλλά προσοχή στο διαβήτηΕίναι ιδιαίτερα επωφελείς για την καρδιά, ωστόσο, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα οι στατίνες, τα ευρέως χρησιμοποιούμενα φάρμακα που .




Η έλλειψη ύπνου στοιχίζει περισσότερο στις γυναίκες

Η έλλειψη ύπνου στοιχίζει περισσότερο στις γυναίκεςΣας λείπει ύπνος; Δεν είστε η μόνη. Σχεδόν το ένα τέταρτο των ανθρώπων δεν κοιμάται τις απαραίτητες για τον .




Τα παιδιά κινδυνεύουν επειδή κάπνιζαν οι μαμάδες τους

Τα παιδιά κινδυνεύουν επειδή κάπνιζαν οι μαμάδες τουςΜεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιακές διαταραχές αντιμετωπίζουν τα παιδιά οι μητέρες των οποίων κάπνιζαν κατά την εγκυμοσύνη, σε σχέση με άλλα των οποίων οι μητέρες δεν ήταν καπνίστριες στη διάρκεια της κύησης, σύμφωνα [...]


Μ. Μπόλαρης: «Δεν θα κλείσουν νοσοκομεία»

Μ. Μπόλαρης: «Δεν θα κλείσουν νοσοκομεία»Ως αποτέλεσμα ενός στρεβλού αναπτυξιακού, παραγωγικού και διοικητικού μοντέλου εκτίμησε το μεγάλο χρέος και τα ελλείμματα ο υφυπουργός Υγείας, .



Η βιταμίνη του έρωτα

Η βιταμίνη του έρωταΗ βιταμίνη Ε έχει τη δυνατότητα να προστατεύει τα κύτταρα του αίματος, ενώ παράλληλα έχει θετικές επιπτώσεις στη γονιμότητα .



Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: