Μια ακόμα φθηνή συνταγή,
η λύση που όλοι ξέρουμε είναι η
μακαρονάδα, αλλά μαγειρεμένη με το
παραδοσιακό τρόπο, τι εννοώ...; ξεκινάτε
μια σάλτσα τομάτας με όλα τα σχετικά
της όπως σας αρέσει δηλαδή. Μόλις
μισοβράσει ρίχνετε 2 φλυτζάνια νερό και
αφού πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά
και ρίχνετε μισό πακέτο μακαρόνια Νο
10 τα αφήνετε να πιούν τα νερά για 4 λεπτά
σε μέτρια φωτιά. Όταν σωθεί αρκετά το
νερό τραβάτε την κατσαρόλα από τη φωτιά
και τα αφήνεται για 5-10 λεπτά, ανακατέψτε
μια δυο φορές μέχρι τότε.
- Για μακαρόνια Νο 6 θέλει μισό φλυτζάνι ακόμα νερό και 2-3 λεπτά παραπάνω στη βράση.
- Το πόσο θα κρατανε είναι θέμα γούστου και ανάλογη η βράση.
- Με τον τρόπο αυτό απφεύγετε τα πολλά κατσαρόλια και το πολύ νερό μια και όλη η συνταγή γίνεται σε ένα σκεύος και μόνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου