Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Οι ειδήσεις που δεν ακούγονται...


Επιθέσεις σε ενεχυροδανειστήρια σε όλη την χώρα! 

asimbibastos news
Φωτογραφία
Τεράστιος αριθμός επιθέσεων σε ενεχυροδανειστήρια τον τελευταίο χρόνο .. Πόσες από αυτές έχουμε ακούσει; Κάποιοι αντιστέκονται στην βίαιη, χυδαία φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού... Αφανείς ομάδες πολιτών που δίνουν τον δικό τους έμπρακτο αγώνα... Κάποιοι τους λεν αναρχικούς , κάποιοι, ταραξίες  . Εμείς τους λέμε απλά Έλληνες  Πολίτες . Παραθέτουμε λοιπών μερικά  ενδεικτικά άρθρα  του τελευταίου έτους -διαφόρων ενημερωτικών σελίδων - μέσα από τα οποία ξεδιπλώνεται ένας αφανής αλλά δυναμικός αγώνας.
Κι όμως, οι Έλληνες αντιστέκονται!   

21/2/13: Επεισόδια ... με το "καλημέρα" - Νεαροί αναποδογύρισαν όχημα της αστυνομίας
''Σε κυνηγητό επιδίδονταν, για αρκετή ώρα  νεαροί και αστυνομικοί. Ισχυρή δύναμη της αστυνομίας βρισκόταν στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ νωρίτερα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε ενεχυροδανειστήριο στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως από επίθεση νεαρών. Σε θέση μάχης βρισκόταν διμοιρία των ΜΑΤ που είχε "ακροβολιστεί" στις οδούς Κατεχάκη και Αγίου Μηνά, ενώ απέναντί τους βρίσκονταν τουλάχιστον 50 νεαροί.
Τέσσερις προσαγωγές νεαρών έγιναν από την αστυνομία τόσο για τη δολιοφθορά σε περιπολικό, το οποίο νεαροί αναποδογύρισαν στη συμβολή της οδού Γερωνυμάκη με τη λεωφόρο Δημοκρατίας (δείτε εδώ), αλλά και για βιαιοπραγία σε βάρος αστυνομικού. Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί καταγγελία νεαρού ο οποίος αναφέρει ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς, που τον χτύπησαν στο κεφάλι, όταν ο νεαρός "εγκλωβίστηκε" μέσα σε κατάστημα στο κέντρο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός είχε χτυπήσει με ρόπαλο, στο κεφάλι, έναν αστυνομικό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και αστυνομικός διευθυντής.''
-------------------------------------------------------------------
14/8/12: ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Επίθεση σε ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου
Επίθεση σε ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου
''Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην Κόρινθο, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο αγνώστων, οι οποίοι χθεςτο απόγευμα, μπήκαν και λήστεψαν ενεχυροδανειστήριο, που στεγάζεται στον πρώτο όροφο κτιρίου σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους στο κέντρο της Κορίνθου.
Οι δύο άγνωστοι φορώντας κουκούλες, χτύπησαν με αγριότητα τον ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι, αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματός του, πήραν ότι βρήκαν κι εξαφανίστηκαν.
Ο τραυματίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου.''

-----------------------------------------------------------------------------

3/3/12: ΦΩΤΟ: Επίθεση σε ενεχυροδανειστήριο





11/4/12: ''Mπαράζ επιθέσεων σε ενεχυροδανειστήρια στο Παγκράτι και τον Βύρωνα
Στόχος επιθέσεων, πιθανόν από αντιεξουσιαστές, γίνονται το τελευταίο διάστημα ενεχυροδανειστήρια σε Αττική και περιφέρεια. Χθες, μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκε μπαράζ συνολικά έξι επιθέσεων σε ενεχυροδανειστήρια του Παγκρατίου και του Βύρωνα.
Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στις 3.17 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι έσπασαν τη βιτρίνα σε κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας 6, στον Βύρωνα. Λίγα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στις 3.32 π.μ., ακολούθησε νέα επίθεση σε ενεχυροδανειστήριο στην οδό Φιλολάου 87, στο Παγκράτι. Το μπαράζ συνεχίστηκε τις επόμενες οκτώ ώρες και ολοκληρώθηκε στις 12.49 μ.μ. με επίθεση σε κατάστημα που επίσης βρίσκεται στην οδό Φιλολάου 132 στο Παγκράτι.
Aργότερα αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο κείμενο-προκήρυξη από τους «Χρυσοχέρηδες», που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η απέχθεια προς τους μαυραγορίτες δεν ξεκίνησε χθες ούτε σταματάει σήμερα (...) σπάσαμε τις τζαμαρίες τους και κάποια τα στολίσαμε και με μπογιές». Τη νύχτα της 22ας Ιανουαρίου, σε ενεχυροδανειστήριο της οδού Ραγκαβή στου Γκύζη είχε σημειωθεί έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού, ενώ στις 29 Μαρτίου «παρέμβαση» ενάντια στα ενεχυροδανειστήρια με τίτλο «Εξω οι μαυραγορίτες από τη γειτονιά μας» πραγματοποίησε η Ανοικτή Λαϊκή Συνέλευση Ελληνικού - Αργυρούπολης.
Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στην επαρχία, όπως για παράδειγμα στο Αγρίνιο. Στις 13 Φεβρουαρίου νεαροί αντιεξουσιαστές στο Αγρίνιο επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές σε ενεχυροδανειστήριο στην πλατεία Δημοκρατίας.''

ΠΗΓΗ

--------------------------------------------------------------------------------------
9/2/2012: Επίθεση σε ενεχυροδανειστήριο στου Γκύζη
''Τα ξημερώματα της Πέμπτης 9/2/2012, έγινε επίθεση εναντίον ενεχυροδανειστηρίου που βρίσκεται επί της δού Γκύζη. Σπάστηκε η είσοδος, καταστράφηκε ο εξοπλισμός και πετάχτηκαν μπογιές.
Η βάρβαρη επίθεση των οικονομικών και πολιτικών αφεντικών παίρνει ολοκληρωτικές διαστάσεις και οδηγεί μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Μαυραγορίτες και τοκογλύφοι βρήκαν την ευκαιρία να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη και την οικονομική μας ανέχεια. Ανταλλάσσουν μέχρι και χρυσά δόντια για λίγα μετρητά, ακολουθώντας την παράδοση των προγόνων τους, που κατά τη διάρκεια της κατοχής συσσώρευσαν ολόκληρες περιουσίες εις βάρος ενός λαού που πεινούσε. Σπέυδουν να μαζέψουν ό,τι έχει απομείνει από το ανελέητο ξεζούμισμα που μας έχουν επιβάλλει οι αρχιτοκογλύφοι του Δ.Ν.Τ, της Ε.Ε και του ελληνικού κράτους.
Τα καθάρματα αυτά, έχουν ήδη επιλέξει στρατόπεδο. Είναι το στρατόπεδο στο οποίο ηγούνται οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, η εκκλησία και τα λοιπά αρπακτικά που λυμαίνονται τον κοινωνικό και δημόσιο πλούτο. Είναι το στρατόπεδο των ταξικών μας εχθρών. Και ως τέτοιοι θα αντιμετωπιστούν...

Ενάντια σε όσους μας κλέβουν τη ζωή
Ταξική αντεπίθεση''

ΠΗΓΗ

Ασυμβίβαστη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: