Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«ΧΥΔΑΙΟ, ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ YOU TUBE»
Θύμα κακόβουλων ενεργειών, για μία ακόμη φορά, έπεσε το Χαμόγελο του Παιδιού 

Εδώ και ένα χρόνο στο διαδικτυακό τόπο «You Tube» έχει αναρτηθεί οπτικοακουστικό υλικό (video) αγνώστου προελεύσεως, με προσβλητικό περιεχόμενο.

To video περιέχει εκφράσεις, που περιγράφουν ασελγείς πράξεις και προσβάλλουν βάναυσα την γενετήσια αξιοπρέπεια ανηλίκων. Ωστόσο κύριο «θύμα» για μία ακόμα φορά είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ένα χρόνο μετά, καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι της Οργάνωσης, παραμένουμε μάρτυρες της ταχύτατης και ανεξέλεγκτης διάδοσης του χυδαίου αυτού υλικού μέσω mails.

Μάλιστα, ο διασυρμός του «Χαμόγελου» δεν σταμάτησε εκεί. Θεσμικοί φορείς (κόμματα, βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.λ.π.) δέχτηκαν καταγγελίες από γνωστούς πολέμιους του έργου μας βάσει των οποίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι υπεύθυνο για την παραγωγή αλλά και προώθηση του συγκεκριμένου υλικού! Μάλιστα το «τοποθετούν» στην επίσημη ιστοσελίδα μας!

Προκειμένου να διαφυλαχθεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που με συνέπεια και σεβασμό εκπροσωπεί, από την ημέρα ανάρτησης του υλικού έγιναν όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Ωστόσο, οι διαδικασίες αυτές είναι χρονοβόρες και επιπρόσθετα η αφαίρεση τέτοιων υλικών από το διαδίκτυο δεν είναι εφικτή.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι υπεύθυνοι της Οργάνωσης κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων.

Και όπως λένε, «μετά από 16 χρόνια καθημερινού αγώνα σε όλη την Ελλάδα, αποκτήσαμε φίλους και εχθρούς».

«Φίλους» οι οποίοι είναι συμπαραστάτες και συμμέτοχοι στο έργο μας αλλά και «εχθρούς» οι οποίοι είτε εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντά, είτε μας εκδικούνται καθώς τιμωρήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές για σοβαρά αδικήματα που έπραξαν κατά των παιδιών μετά την δική μας παρέμβαση, καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: