Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΦΡΑΝΓΚΕΝΣΤΑΪΝ!!!

Μεταλλαγμένα όντα φέρνουν την Νέα Εποχή! 

Ψάχνεις για κατοικίδιο; Το Genpet είναι ένα κατοικίδιο φτιαγμένο με μεθόδους της βιοτεχνολογίας!

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έχουν επιτέλους ξυπνήσει και βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας! Είναι πασιφανές πλέον πως το κεφάλαιο κάνει κουμάντο στα πάντα, και όσο περνάει ο καιρός, αναπτύσσονται νέες μέθοδοι ελέγχου των συνειδήσεων και του ανθρώπου. Δεν τους φτάνουν πλέον οι νόμοι και τα μονοπώλια, η κυριαρχία τους γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτική, έχοντας πλέον δυο πανίσχυρα εργαλεία στα χέρια τους : την βιοτεχνολογία και τιςμεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες.
Η βιοτεχνολογία, στην υπηρεσία του κεφαλαίου, έχει γεμίσει τον κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα τα οποία αναπαράγονται και διασπείρουν το DNA τους παντού! Είναι η πρώτη γραμμή πειραμάτων, για τον έλεγχο του ανθρώπινου DNA και την υποταγή του σε συμφέροντα της Νέας Εποχής.
Είναι τυχαίο, νομίζεις, πως οι αλλεργίες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, όπως το ίδιο και οι ιώσεις; Αλλά για αυτό υπάρχει λύση, τα εμβόλια που κανείς δεν γνωρίζει τι περιέχουν! Οι φαρμακευτικές εταιρίες, ασταμάτητοι κολοσσοί, συνεχίζουν να παράγουν φάρμακα που δεν αντιμετωπίζουν τα αίτια των ασθενειών, αλλά τα συμπτώματα. Έτσι, οι άνθρωποι είναι μόνιμα άρρωστοι και πληρώνουν για θεραπείες που απλά συντηρούν τις αρρώστιες τους. Κρύβουν τις θεραπείες που έχουν για τον καρκίνο και το AIDS, για να μην πούμε πως ΑΥΤΟΙ δημιούργησαν αυτές τις παθήσεις! Εφευρίσκουν νέα ψυχιατρικά σύνδρομα και φτιάχνουν για αυτά καινούργια φάρμακα που κανείς δεν γνωρίζει πως δρουν! Είναι πάλι τυχαίο, νομίζεις, πως μας λένε πως αυξήθηκαν οι ψυχιατρικές παθήσεις και φτιάχνουν φάρμακα που επιδρούν στονανθρώπινο εγκέφαλο;
Οι μεγάλες εταιρίες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς όπως θα δεις παρακάτω. Διοχετεύουν στην αγορά εκτρώματα της βιοτεχνολογίας που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνα και τι θα προκαλέσουν στο οικοσύστημα. Τολμάνε και βάζουν χέρι στο ανθρώπινο DNA, βιάζοντας πραγματικά την φύση. Θέλουν φυσικά να επέλθει η Νέα Εποχή, όπου τα εβραιοκρατούμενα μασονικά lobby θα κυριαρχήσουν επί του πλανήτη. Παρακάτω θα δεις μερικά προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν τέτοιες εταιρίες: σκέψου πως αυτά τολμάνε και τα εμφανίζουν δημόσια — ποιος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν σε μυστικά εργαστήρια!
Genpets
Επισκέψου την ιστοσελίδα τους τώρα! Τα Genepets είναι πραγματικά εκτρώματα που σπρώχνει στην αγορά η εταιρία "Bio- Genica" ως παιχνίδι για τα παιδιά μας. Η εταιρία, όπως λέει και στο FAQ της, παράγει αυτά τα μεταλλαγμένα ζωάκια με την προηγμένη τεχνολογία της "μικροένεσης ζυγώτη" με την οποία μπορούν να περάσουν σε ένα ζώο ότι γονίδια και πρωτεΐνες θέλουν.
Τα Genpets έρχονται συσκευασμένα σε πλαστικό, σε κατάσταση στάσης (δηλαδή σαν σε πάγο!), και έχουν αποτρόπαια όψη: ζαρωμένα, άτριχα, με ανύπαρκτα γεννητικά όργανα — σου θυμίζουν τον ξεμωραμένο γεροξούρα παππού σου! Κάθε Genpet περιλαμβάνει στην συσκευασία του manual οδηγιών, έναν μίνι καρδιογράφο και ένδειξη φρεσκάδας, για να γνωρίζεις αν είναι ζωντανό όταν το αγοράσεις.
Το πραγματικά τρομακτικό όμως είναι πως μπορείς να επιλέξεις τον χαρακτήρα του Genpet σου: έρχονται με χρωματικό κώδικα όπου το κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε στοιχεία του χαρακτήρα τους. Ο έλεγχος της συμπεριφοράς τους γίνεται μέσω τις τροφής όπου η εταιρία λέει πως βάζει ειδικές ουσίες για να τα κρατάει πειθήνια και να υπακούν πάντα τον αγοραστή. Επίσης εκτός του ότι τα γονίδιά τους είναι πειραγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα, αν τους δώσεις διαφορετική τροφή από αυτήν που παρέχει η εταιρία να πεθαίνουν κατευθείαν! Έτσι είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις συνεχώς ειδική τροφή από την εταιρία.
Πέραν τούτου, έρχονται σε δύο εκδόσεις: η μία είναι προγραμματισμένη έτσι ώστε το Genpet να έχει χρόνο ζωής ένα έτος και η άλλη τρία έτη! Μήπως αυτές οι τεχνικές έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται και για τον έλεγχο του ανθρώπου; Τι συναισθηματικό αντίκτυπο θα έχει στα παιδιά η όψη του και τι αντίκτυπο θα έχει ο προγραμματισμένος θάνατος αυτού του "κατοικίδιου";

Δεν υπάρχουν σχόλια: