Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Agenda 21

Agenda 21 και ζωή σε μας....
Ξένη Δημοσίευση…

Ο κώδικας Alimentarius που από τέλος Απριλίου 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις,  να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.
Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !
Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.
Άντε και ζωή σ' ελόγου μας !
Όμως υπάρχει κάτι απείρως χειρότερο από αυτό. Θα έχεις ίσως ακούσει την έκφραση «βιώσιμη ανάπτυξη» και ίσως σου φαίνετε κάτι καλό. Ναι φροντίζουν να ντύνουν με βαρύγδουπες λέξεις τον θάνατο σου. Αυτό που δεν λένε είναι πως η Βιώσιμη ανάπτυξη ΔΕΝ θα είναι βιώσιμη για τον άνθρωπο, ή μάλλον το λένε, για να διασκεδάζουν, να γελάνε με τις μαϊμούδες (δηλ. εμάς),  αλλά στα ψιλά γράμματα που ως γνωστόν μόνο ελάχιστοι διαβάζουν ΚΑΙ τα ψιλά γράμματα.
Μήπως διάβασες ποτέ την συνθήκη της Ρώμης όταν χαιρόσουν για τα «καλά» της ΕΟΚ ;;; Θυμάσαι ;;; Μήπως διάβασες το μνημόνιο που σου επέβαλαν αυτοί που ΕΣΥ ψήφισες;;; Τα ψιλά γράμματα στο πανάκριβο χρήμα που σου έδιναν τόσο απλόχερα οι τράπεζες;;; Που ΕΣΥ έπαιρνες με υποθήκη το σπίτι σου για να πας διακοπές στη Μύκονο;;; Ε λοιπόν δεν έχω σκοπό να σου αναλύσω την Agenda 21. Διάβασε αν θέλεις μια υπερπερίληψη της περιλήψεως, και ψάξε.
Πάντως να θυμάσαι πως οι ίδιοι δηλώνουν ότι ο στόχος της  Agenda 21
δεν είναι ανθρωποκεντρικός !!!
Διάβασε και τύπωσε αυτό το άρθρο και χρησιμοποίησε το για να ενημερώσεις τους ανθρώπους για το πώς θα χάσουν τα περιουσιακά τους δικαιώματα, την υγεία τους την έχουν ήδη χαμένη, όταν εφαρμοσθεί η Agenda 21! Μην νομίζεις πως είναι μακριάο πρόδρομος της «s510 – FDA Food Safety Modernization Act To amend the Federal Food, Drug, and Cosmetic Act to improve the safety of food in the global market, and for other purposes.»ήδη είναι εδώΠάμε λοιπόν…
Στις 14 Ιουνίου 1992 , 178 αρχηγοί κρατών υπέγραψαν στο Rio De Janeiro την Agenda 21στην διάσκεψη του ΟΗΕ για το περιβάλλον και την ανάπτυξη, έτσι είπαν προς τα πρόβατα δηλ. τους "ανθρώπους".. Διάβασε περισσότερα 'Πράσινος Πλανήτης' Άλλη Μια Απάτη Αν είσαι έστω και ελάχιστα υποψιασμένος, με απλή παρατήρηση μπορείς πολύ εύκολα να αντιληφθείς πως όλο αυτό με την πρασινάδα του πλανήτη πιο πολύ με πράσινη σαλάτα και πράσιν άλογα μοιάζει, παρά με οποιαδήποτε ουσιαστική αλήθεια. Η μήπως όχι;  Το αυτοκίνητο που κινείται με νερό είναι γεγονός αλλά το κρύβουν και όσοι το βρίσκουν ή το χρησιμοποιούν τους σκοτώνουν. Ο Νικολά Τέσλα είπε και απέδειξε, μεταξύ άλλων πολύ σημαντικών, πως η Ενέργεια παράγεται από το Ενεργό κενό. Εξαφάνισαν τον ίδιο και την εργασία του με συνοπτικές διαδικασίες.
Ποιά Πράσινη Ενέργεια μας λένε; Το σημαντικότερο είναι το 'ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;'

Η Τρομακτική "Βιώσιμη Ανάπτυξη"
H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21!
Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.
Πίστες σκι, βόσκηση των ζώων, το όργωμα του εδάφους, το κτίσιμο φραχτών, η βιομηχανία, οι μονοκατοικίες,τα πλακόστρωτα και οι ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι, υλοτομικές δραστηριότητες, φράγματα και στέρνες, κατασκευή πυλώνων της ΔΕΗ, και οικονομικά συστήματα που αποτυγχάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη αξία ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ  θα απαγορεύονται δια της ένοπλης βίας, σύμφωνα με το «UN's Biodiversity Assessment Report».
Τι σημαίνει Βιώσιμη Ανάπτυξη ;
Σύμφωνα με τους συγγραφείς της, ο σκοπός της Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι η ενσωμάτωση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών πολιτικών για να επιτευχθεί μειωμένη κατανάλωση, κοινωνική ισότητα, και διατήρηση και αποκατάσταση της βιοποικιλότητας. Οι Βιωσιμικοί επιμένουν ότι κάθε κοινωνική απόφαση πρέπει να βασίζετε στις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις σε : παγκόσμια χρήση γης, παγκόσμια εκπαίδευση, και παγκόσμιο έλεγχο του  πληθυσμού και ελάττωση του. !!!! Περιγραφή: Ο Γελαστούλης είναι έκπληκτος
(Social Equity) Κοινωνική Δικαιοσύνη
Η Κοινωνική Δικαιοσύνη περιγράφεται σαν το δικαίωμα και η ευκαιρία όλων των ανθρώπων «να επωφελούνται από τους πόρους της κοινωνίας και του περιβάλλοντος». Αναδιανομή του πλούτου (του δικού σας, όχι της Ελίτ). Η ιδιωτική περιουσία είναι μια κοινωνική αδικία, δεδομένου ότι δεν μπορεί ο καθένας να χτίσει πλούτο από αυτό. (ούτε τον Μπακούνιν να άκουγα). Η Εθνική κυριαρχία είναι μια κοινωνική αδικία. (θέλω ντομάτες της Monsanto, όχι να τις φάω, να τις πετάξω). Η Παγκόσμια Υγειονομική φροντίδα είναι κοινωνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά τα ωραία είναι μέρος της πολιτικής της Agenda 21 !

Οικονομική Ευημερία
Δημόσιες Ιδιωτικές Συνεργασίες (PPP). Ειδικές συμφωνίες μεταξύ της κυβερνήσεως και ορισμένων εταιρειών που απολαμβάνουν φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και έχουν την δύναμη της κυβερνήσεως του Επιφανούς Τομέα να επιβάλουν την Βιώσιμη Ανάπτυξη ! Κυβερνητικά Μονοπώλια.
Τοπικές πολιτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης
Έξυπνη ανάπτυξη, Wildlands Project, Ελαστικές Πόλεις, Περιφερειακή Οραματιστικά Έργα, STAR Βιώσιμων Κοινοτήτων, Πράσινες θέσεις εργασίας, Πράσινοι Κώδικες Οικοδομήσεως, "Going Green," Εναλλακτικές πηγές Ενέργειας, Τοπικός Οραματισμός, Συντονιστές, Χωροταξικός σχεδιασμός, την ιστορική συντήρηση, δουλειές συντήρησης, τα δικαιώματα ανάπτυξης, της βιώσιμης γεωργίας, το συνολικό σχεδιασμό, τη διαχείριση της ανάπτυξης, της συναίνεσης.
Ποιος είναι πίσω από αυτά ;
Το ICLEI – Local Governments for Sustainability (formally, International Council for Local Environmental Initiatives). Οι κοινότητες πληρώνουν το ICLEI για να τους παρέχει τοπικά σχέδια, λογισμικό, εκπαίδευση κλπ. Επιπλέον groups περιλαμβάνουν το American Planning Council, The Renaissance Planning Group, International City/ County Management Group, aided by US Mayors Conference, National Governors Association, National League of Cities, National Association of County Administrators και πολλούς επιπλέον ιδιωτικούς οργανισμούς και επίσημες υπηρεσίες της κυβερνήσεωςΗ διαδικασία τροφοδοτείται από δωρεές ιδρυμάτων και της κυβερνήσεως.

Από πού ξεκίνησε ;
Ο όρος "Βιώσιμη Ανάπτυξη" παρουσιάσθηκε στον κόσμο (στις μαϊμούδες)  σε μια αναφορά (Our Common Future) που παρήχθη από την World Commission on Environmental and Development των Ηνωμένων Εθνών και γράφτηκε από τον Gro Harlem Brundtland αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Σοσιαλιστικού Κόμματος !!! Ο όρος προτάθηκε ως επίσημη πολιτική των Ηνωμένων Εθνών το 1992, σε ένα έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών αποκαλούμενο UN Sustainable Development Agenda 21, που παρουσιάστηκε στην Διάσκεψη της Γης (πολύ μα πολύ sic !!!!!) των Ηνωμένων Εθνών, που απλά σήμερα αναφέρεται ως Agenda 21.
Τι δίνει στην Agenda 21 την Κυρίαρχη Αρχή ;
Περισσότερα από 178 έθνη υιοθέτησαν την Agenda 21 σαν κυρίαρχη πολιτική κατά την διάρκεια της τελετής υπογραφής στο Earth Summit. Ο πρόεδρος της Αμερικής George H.W. Bush υπέγραψε το έγγραφο εκ μέρους των ΗΠΑ. Με την υπογραφή κάθε έθνος αναγκαστικά υιοθετεί τους σκοπούς της Agenda 21. Το 1995 ο πρόεδρος Clinton σε συμμόρφωση με την Agenda 21, υπέγραψε την Executive Order #12858 για να δημιουργήσει το Προεδρικό Συμβούλιο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη ώστε να εναρμονίσει την περιβαλλοντολογική πολιτική των ΗΠΑ με τις οδηγίες της Agenda 21.
Η Executive Order απευθύνθηκε σε όλες τις Ομοσπονδιακές Κυβερνήσεις ώστε να συνεργαστούν με όλες τις τοπικές κυβερνητικές κοινότητες σε μια συνδυασμένη προσπάθεια ώστε να «ξανά εφεύρουν» την διοίκηση βάσει των οδηγιών της Agenda 21. Σαν αποτέλεσμα με την βοήθεια groups όπως το ICLEI, η Βιώσιμη Ανάπτυξη τώρα ξεπροβάλει ως κυβερνητική πολιτική σε κάθε πόλη, επαρχία και έθνος.
Αποκαλυπτικά Αποσπάσματα από τους Σχεδιαστές
«Η Agenda 21 προτείνει μια σειρά δράσεων που προορίζεται να εφαρμοστούν σε ΚΑΘΕ άνθρωπο στην Γή … καλεί για συγκεκριμένες αλλαγές στις δραστηριότητες ΟΛΩΝ των ανθρώπων … Αποτελεσματική εκτέλεση της Agenda 21 θα απαιτήσει ένα βαθύ αναπροσανατολισμό ΟΛΩΝ των ανθρώπων, τέτοια που δεν έχει ποτέ βιώσει ο κόσμος ξανά … (Νέος μεσαίωνας, άλλωστε είναι γνωστό πως η ανθρωπότητα βαδίζει προς την αντί-εξέλιξη της, προς τα πίσω, πάντα έτσι γίνεται. Th. K.)
" Agenda 21: The Earth Summit Strategy to Save Our Planet (Earthpress, 1993).

Επείγον να εφαρμοστεί – αλλά δεν ξέρουμε τι είναι !
«Οι πραγματικότητες της ζωής στον πλανήτη υπαγορεύουν ότι η συνεχιζόμενη οικονομική ανάπτυξη όπως την ξέρουμε δεν μπορεί να είναι βιώσιμη … Η Βιώσιμη ανάπτυξη λοιπόν είναι ένα πρόγραμμα δράσεως για τοπική και παγκόσμια μεταρρύθμιση – ένα πρόγραμμα που απομένει να καθορισθεί πλήρως» The Local Agenda 21 Planning Guide, published by ICLEI, 1996.
Κρύψτε τις ρίζες της Agenda 21 από τους ανθρώπους
"Participating in a UN advocated planning process would very likely bring out many of the conspiracy- fixated groups and individuals in our society… This segment of our society who fear 'one-world government' and a UN invasion of the United States through which our individual freedom would be stripped away would actively work to defeat any elected official who joined 'the conspiracy' by undertaking LA21. So we call our process something else, such as comprehensive planning, growth management or smart growth." J. Gary Lawrence, advisor to President Clinton's Council on Sustainable Development.

Agenda 21 και Ιδιωτική Περιουσία
"Το τωρινό lifestyle και οι μορφοδιατάξεις# καταναλώσεως της εύπορης μεσαίας τάξης – που περιλαμβάνει την υψηλή κατανάλωση κρέατος, την χρήση απολιθωμένων καυσίμων, οικιακές συσκευές, air conditioning στο σπίτι, το γραφείο, και τις κατοικίες στα προάστια δεν είναι βιώσιμα." Maurice Strong, Secretary General of the UN's Earth Summit, 1992. Αν νομίζεις ότι ακούς κανέναν απηρχαιωμένο κομμουνιστή, ξανά σκέψου το! Ψάξε να δεις ποιος είναι αυτός ο κύριος !

Reserve and Corridor System
Σε όλο τον πλανήτη έχουν εκχωρηθεί στους διαχειριστές της Agenda 21, τεράστιες περιοχές που θα απαγορεύεται με χρήση άμεσης ένοπλης βίας η πρόσβαση ανθρώπων σε αυτές. Σε ποιους θα επιτρέπεται η πρόσβαση;  εεε αυτό βρες το μόνος σου!!! Όποιοι προσπαθήσουν να μπουν στους απαγορευμένους τόπους θα χαρακτηρίζονται «οικολογικοί τρομοκράτες» και θα διώκονται με βάση τους αντίστοιχους νόμους περί τρομοκρατίας. ! Στην Ελλάδα έχει εκχωρηθεί στην Agenda 21η η ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου,  κι αντίστοιχες σε όλο τον πλανήτη. Στον χάρτη πιο κάτω όλο το κόκκινο χρώμα είναι οι εκχωρημένες περιοχές και οι κόκκινοι διάδρομοι είναι οι χώροι που απαγορεύεται να πατήσουν άνθρωποι. !! Το μπλε είναι οι χώροι που θα επιτρέπεται να ζουν και να κινούνται τα πρόβατα… δηλ. οι άνθρωποι. Μαντρί κανονικό!!!

Στο Δια ταύτα…
Δηλαδή για όποιους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, ή δεν θέλουν να καταλάβουν γιατί το εγώ τους δεν τους το επιτρέπει, ή γιατί ξεβολεύονται από τα σχέδια και τα όνειρα τους, υπάρχει και εκείνη η πολυδιαφημισμένη και πολύπαθη "Ελεύθερη Βούληση" που σου έχουν εμφυτεύσει οι θρησκείες που προσκυνάς…  Ο μοναδικός και επιτακτικός σκοπός της Agenda 21 είναι να σκοτώσει με διαφόρους Περιγραφή: Ο Γελαστούλης είναι μπερδεμένοςτρόπους και ωραία ρομαντικά λογάκια το 85% από τους Έλληνες και τους ανθρώπους όλου του πλανήτη, είτε πιστεύουν και περιμένουν ότι θα τους  σώσουν οι Ε, οι Ελ, οι Ολύμπιοι με τα αστραφτερά διαστημόπλοια τους!!, οι ψυχίατροι με τα χρωματιστά χαπάκια τους, o Χριστός με τον μπαμπά και η μανούλα του, οι άγγελοι ή οι διάβολοι και λοιπές δεισιδαιμονίες είτε όχι.
ΒΙΟΠΟΚΙΛΟΤΗΤΑ λοιπόν !!! Μήπως φαντάζεσαι για ποιες «ποικιλίες» ενδιαφέρονται ;;; Πάντως όχι για τον άνθρωπο. Το λένε και μόνοι τους άλλωστε.
Όσοι άτυχοι καταφέρουν να επιζήσουν από την επέλαση της Agenda 21
θα βρεθούν κάτω από ένα υπέρ Σταλινικό Φεουδαρχικό καθεστώς.
Τότε ίσως καταλάβουν γιατί η Ελλάδα μάζεψε μόνο 2.200 υπογραφές κατά του κώδικα Alimentarius, ενώ η Ουγγαρία Δέκα φορές περισσότερες, συναρτήσει του πληθυσμού. Ναι το ξέρω οι βάρβαροι Ουγγαρέζοι (όταν εμείς κτίζαμε Παρθενώνες.. κλπ ανοησίες) δεν έχουν ΙΧΩΡ!  Ούτε οι άλλοι υποανάπτυκτοι βάρβαροι, οι Γερμανοί έχουν ΙΧΩΡ γιατί και αυτοί οι βάρβαροι έχουν μπλοκάρει την εφαρμογή του s510
H μαγκιά, η ταξερωολαΕΓΩ  και το Ιχώρ μαζί με το Ουίσκι, το Τσίπουρο και το φραπόγαλο περισσεύει στην Ελλάδα, μαζί με τους γραφικούς Ε, Ελ, Ολύμπιους, τους αστείους Τσου-Ρέικάδες , τους προσκυνημένους χριστιανούς, τους δογματικούς επιστήμονες, τους άχρηστους ψυχίατρους, ψυχολόγους, τους υποτελείς πολιτικάντηδες κλπ κλπ. είναι μια εύκολη λεία στα δόντια των επικυρίαρχων. Η μάλλον για να ακριβολογώ την κατάντησαν εύκολη λεία με την δική σου συγκατάθεση.
Έτσι από 30 Απριλίου αρχίζει η αυτοματοποιημένη εφαρμογή του s510 από την ΕΟΚ (Ελλάδος Ολική Καταστροφή). Καμία αντίδραση από τους έχοντες το πολύπαθο ΙΧΩΡ. Καλά κρασιά λοιπόν και οοοπααα ! ή ΜΠΕΕΕΕΕ όπως πολύ εύστοχα λέει και η Θεοδοσία.
Ένα θυμωμένο πρόβατο όσο και να απειλεί η να φωνάζει
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ και πάντα είναι ακίνδυνο,
όχι μόνο ένα πρόβατο, αλλά ολόκληρο κοπάδι να βελάζει.
Μόνο ένας Αετός είναι υπολογίσιμος
αλλά ο Αετός δεν απειλεί ποτέ..
Πάντα επιτίθεται .. Αθόρυβα, Ακαριαία, Δυνατά.. !
Διάβασε την συνέχεια
# ©"Μορφοδιάταξη" είναι  δόκιμος όρος του Γιώργου Μπαλάνου

Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα
s510 Νόμος Θανάτου Των Ανθρώπων
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί κατά το δοκούν το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων των ανθρώπων, για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων. Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στους επικυρίαρχους  να ρυθμίζουν το τι θα τρώνε οι άνθρωποι, με ποινές εξοντωτικές, για τους ανυπάκουους, παρόμοιες με των εμπόρων ναρκωτικών.!
«Μας σκοτώνουν με μικρές δόσεις πολύ ταχτικά πολύ σιωπηλά, πολύ σοφά.. Δεν έχουμε να σώσουμε τίποτα σ αυτόν τον πολιτισμό» (Γ. Σεφέρης)
Πολιτικοί και ψηφοφόροι «Κοράκοι, όλοι κοράκοι αληθινοί, χειρότεροι από τον κόρακα όπου βγήκε από την Κιβωτό και εθρέφοταν από τα λείψανα, όπου είχε αφήσει ο κατακλυσμός του κόσμου» (Σολωμός)
«Κι ο άνθρωπος κατάντησε πραμάτεια» (Γ. Σεφέρης)
«ξυπνούν, ξυρίζουνται κι αρχίζουν μεροκάματο τον σκοτωμό» (Γ. Σεφέρης)
Αυτούς λατρεύεις άνθρωπε για θεούς, αυτά τα κοράκια είναι οι ήρωες σου..

Ποιοi χρειάζονται τον καρκίνο;
O Rife απέδειξε χρησιμοποιώντας το θεώρημα του Koch ότι ο ιός που βρήκε προκαλούσε τον καρκίνο και  βρήκε την θεραπεία. Ονόμασε τον ιό Cryptocides primordiales (αρχέγονο κρυφό δολοφόνο), αντέχει στους +400 βαθμούς Κελσίου μέχρι σχεδόν το απόλυτο μηδέν. Οπότε πάει περίπατο η αποστείρωση. Όταν ο Rife βγήκε δημόσια το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας χρηματοδότησε μια ειδική ιατρική μονάδα να μελετήσει την νέα θεραπεία σε άρρωστους από καρκίνο οι οποίοι θα πέθαιναν οπωσδήποτε. Μετά από 130 ημέρες όλοι είχαν θεραπευθεί χωρίς καμία παρενέργεια από την θεραπεία.
O επικεφαλής της ΑΜΑ πήγε με το τραίνο να επισκεφτεί τον Rife στο San Diego. Βγήκαν φωτογραφίες, η ιστορία μπήκε στην εφημερίδα San Diego Evening Tribune. Ο Rife είχε πάρει τον δρόμο για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. Μόνο που ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ…
Αυτοκτονείς με φαγητό
Η μόνη διαφορά μεταξύ του πιστολιού και του φαγητού είναι η ταχύτητα της μεθόδου που κάποιος επιλέγει να πεθάνει. Αλλά σ' εσένα που διάλεξες τον θάνατο της ψυχής σου για οδηγό, το Φως και η Ελευθερία μοιάζουν με φρικτή κόλαση. Γι αυτό μεταξύ εσένα κι εμένα  υπάρχει μια ανοιχτή διαμάχη. Διάλεξες να Αυτοκτονήσεις, διάλεξα την Αθανασία.
Είμαστε αυτό που τρώμε
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να αγνοήσουμε την αξία των βιταμινών. Ακόμη δεν πρέπει να μην ξέρουμε ποιό είδος πρωτεΐνης  να τρώμε και ποιό να αποφεύγουμε. Χρειάζεται να είμαστε ενημερωμένοι γύρο από το ποιές είναι οι αιτίες που γερνάμε. Επίσης να εκτιμήσουμε την αξία της άσκησης όχι για επίδειξη και  φιγούρα η εξωτερική ομορφιά  αλλά για την ικανότητα της να μας κρατά νέους και υγιείς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δικές μας διατροφικές συνήθειες επηρεάζουν τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών μας. Πολλά από τα προβλήματα των σημερινών ανθρώπων τρίτης ηλικίας οφείλονται στις άσχημες διατροφικές συνήθειες που απέκτησαν από τους γονείς τους.

Αίμα και Χλωροφύλλη
..η χλωροφύλλη και η αιμοσφαιρίνη είναι πανομοιότυπες οργανικές ενώσεις και διαφέρουν Μόνο σε Ένα Άτομο στο Κέντρο τους όπως φαίνεται και στα σχεδιαγράμματα, η χλωροφύλλη έχει ένα άτομο Μαγγανίου ακριβώς στο κέντρο της, και η αιμοσφαιρίνη ένα άτομο σιδήρου ακριβώς στο κέντρο της… Η χλωροφύλλη δεν περνά στον ασθενή καμία αρρώστια λόγω των φυσικών αντισηπτικών ιδιοτήτων της. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η η υγρή χλωροφύλλη όταν μεταγγιστεί στον άνθρωπο γίνεται αμέσως αίμα. Ταυτόχρονα εξαφανίζονται αμέσως όσες αρρώστιες έχει ο ασθενής.
Γεννήτρια Κολλοειδούς Αργύρου
Οι καουμπόηδες στο Φάρ Ουέστ, ξέρανε την αντιβακτηριδιακή δράση του ασημιού. Όταν πηγαίνανε κάπου που δεν ξέρανε αν το νερό ήταν καθαρό, ρίχνανε για δέκα λεπτά ένα ασημένιο δολάριο στο ποτήρι τους, και μετά πίνανε. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι παλιές οικογένειες τρώγανε με ασημένια (όχι επαργυρωμένα) σερβίτσια κάθε μέρα ;;; Οι ηλίθιοι, θα σκεφτούν για να σνομπάρουν τους φτωχούς !!! Όχι, απλά ΞΕΡΑΝΕ !!!
"Η Διαταραχή Του Να Τρως Υγιεινά"
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, εάν τοποθετείται την προσοχή σας στο να τρώτε υγιεινές τροφές είστε ψυχικώς διαταραγμένοι και χρειάζεστε θεραπεία με ψυχοφάρμακα. Η θεωρία είναι οτι η εμμονή με την υγιεινή διατροφή είναι σημάδι σοβαρής ψυχολογικής διαταραχής ! Εεεε ;;;
Τα λαμόγια δώσανε λατινικό όνομα για να ακούγεται επιστημονικά σαν αρρώστια. Έτσι δίνουν στην Φάρμακο – βιομηχανία τα μέσα να σας κρατούν αδύναμους, άρρωστους και με τον φόβο της ψυχολογικής διαταραχής.
Η The Guardian συνεχίζει με διάφορες ψυχό-βλακείες, έτσι σύμφωνα με αυτούς, όποιος αποφεύγει τα χημικά, τα κορεσμένα λίπη, την ζάχαρη και οτιδήποτε τεχνητό είναι υποψήφιος ψυχικά άρρωστος.

Η Κρυφή Ατζέντα της γενετικής.
Συγκλονιστικά στοιχεία από το βιβλίο του F. William Engdahl για τα Γενετικώς Μεταλλαγμένα Τρόφιμα. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει υπάρξει ένας αριθμός βιβλίων, εγγράφων και άρθρων που αφορούν στους κινδύνους των Γενετικώς Τροποποιημένων Σπόρων ( Γ.Τ.Σ ). Στην πλειοψηφία τους εστιάζουν στις ζημιογόνες επιδράσεις στην υγεία και στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Σχεδόν κανένα όμως δεν αναφέρεται στις γεω-πολιτικές επιπτώσεις των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των σπόρων σαν όπλο μαζικής καταστροφής.
ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!
Στη λίστα των ρυπογόνων και επικίνδυνων για την ατμόσφαιρα ουσιών, έρχεται να προστεθεί κάτι για το οποίο δε γίνεται καθόλου λόγος από τους 'φανατικούς υπερασπιστές' του πλανήτη: Τα καύσιμα των αεροσκαφών.
Ποιοί είναι οι Επικυρίαρχοι
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν "μαϊμούδες" μεταξύ τους. Τυχαίο ; Δεν νομίζω !
Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη. Α"
Οι Δύο Φατρίες Που Κυριαρχούν Στον Πλανήτη B"
Η Γερμανική ABWHΕR, οι Ναΐτες, οι Βαυαροί Βασιλείς, ο Φον Κανάρης, η Νέα Τάξη, οι Ρότσιλντ, το Federal Reserve Banking System, οι 300 οικογένειες!  Μήπως είμαστε τα πιόνια σε μια παγκόσμια σκακιέρα, στα χέρια άψυχων όντων και μυστικών εταιριών;
Το Κάπνισμα Κάνει Καλό;
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η νικοτίνη δεν προκαλεί καρκίνο, δεδομένου ότι ενεργεί στον εγκέφαλο και ότι τα τσιγάρα δεν προκαλούν καρκίνο στον εγκέφαλο, αλλά στους πνεύμονες, οισοφάγο, στομάχι, πάγκρεας, παχύ έντερο, νεφρά, και ουροδόχο κύστη, τα όργανα στα οποία εισχωρούν οι καρκινογόνες πίσσες, οι οποίες επίσης καταπίνονται. (Η έμφαση, δική μου). Σε κάθε περίπτωση, οι επιστήμονες πότε δεν θεώρησαν τον καπνό ως παραισθησιογόνο, γιατί οι Δυτικοί ποτέ δεν κάπνισαν αρκετά μεγάλες δόσεις ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που δημιουργούνται παραισθήσεις.


Codex Alimentarius, το Υπέρ-όπλο
…Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως στρέφονται στα φυσικά προϊόντα υγείας (διατροφικά συμπληρώματα και βότανα). Όσο περισσότερα φυσικά προϊόντα υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερα φάρμακα αγοράζουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φοβούνται αυτή τη στροφή του κόσμου και έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των φυσικών προϊόντων υγείας. Το Codex Alimentarlus είναι ένα έξυπνο μέσο για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από την απώλεια εισοδημάτων που προκαλεί η στροφή του κόσμου στα φυσικά προϊόντα υγείας. Το Codex Alimentarius αποτελεί το μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού… !!!
Οι Σπόροι Της Καταστροφής
Ο Κίσσινγκερ, στενός συνεργάτης του Nixon, ο οποίος γαλουχήθηκε από τους Rockefeller, κατάρτισε το επονομαζόμενο: Σημείωμα Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας ( National Security Study Memo ), στο οποίο επεξεργάστηκε λεπτομερώς το σχέδιό του για την πληθυσμιακή μείωση. Σε αυτό το σημείωμα στοχοποιεί συγκεκριμένα 13 χώρες: Μπάγκλα- Ντες, Βραζιλία, Κολομβία, Αίγυπτο, Αιθιοπία, Ινδία, Ινδονησία, Νιγηρία, Πακιστάν, Τουρκία, Ταϊλάνδη και Φιλιππίνες. Το όπλο που θα χρησιμοποιούταν ήταν η τροφή. Ακόμη και αν υπήρχε λιμός η τροφή θα χρησιμοποιούταν για να επηρεάσει τη μείωση του πληθυσμού. Υπάρχει η εξής ηχογραφημένη δήλωση του Κίσσινγκερ:
«Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη.
Έχοντας τον έλεγχο της τροφής, ελέγχεις τους ανθρώπους»
ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ!
- Τι σχέση έχουν τα chemtrails με τα καύσιμα που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια;
- Τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στα δηλητηριώδη πρόσθετα των καυσίμων και στην έξαρση καινούριων ασθενειών που παρατηρούνται στους πληθυσμούς και οι οποίες δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο;
-Γιατί εφόσον τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, οι αρμόδιοι επιτρέπουν να συνεχίζεται η κατάσταση;
Τελικά, έχουμε γίνει πιο δημοφιλή πειραματόζωα απ ότι τα άτυχα ποντίκια….

Οι Μετρήσεις Των Συχνοτήτων Schumann
Η συχνότητα Schumann, είναι η ηλεκτρική ραδιοσυχνότητα της Γης. Στα τέλη του 19ου αιώνα που ο Νικολά Τέσλα εξηύρε το εναλλασσόμενο ρεύμα, ήταν οι 6 κύκλοι (Hz). Για αυτό καθόρισε την συχνότητα του ρεύματος στους 60Hz, δηλαδή αρμονική. Στην Ευρώπη χρησιμοποίησαν τους 50Hz για να είναι δυσαρμονική η επίδραση στους ανθρώπους και την φύση (μη μου πείτε Γιατί Άραγε; είναι αυτονόητο).
Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.
Ο λόγος απλός, έθιγε με συνοπτικό τρόπο, θέματα και καταστάσεις τις οποίες οι επικυρίαρχοι (οι διάφορες φυλές ανάμεσά μας με ξένο dna) του πλανήτη και οι υπηρέτες τους (υβρίδια και άνθρωποι) δεν θέλουν να φθάσουν στην αντίληψη των προβάτων, των ανθρώπων ήθελα να πω. Για να εξουδετερωθεί το θέμα, έφθασε και στο χαζοκούτι, όπου φυσικά θάφτηκε, όπως και τα άρθρα μας για το Γεωπαθητικό Στρές και για το του τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ!
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ! ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;
Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα!
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό (εικ.1 και εικ. 1Α) που αφήνουν πίσω τι είναι; (εικ 1Β και 1C). Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας. Πώς πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;


TΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
Η εικόνα 10 της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει τον σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά χωρίς διακριτικά αεροπλάνα που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης κυρίως από το 1998.
Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα!
Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 11 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.
Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ στο ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ.
Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).
Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ορισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν όλα αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει.
Αυτός ο αόρατος πόλεμος μαίνεται γύρω μας.
Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers.
Παραισθησιακή Παρασίτωση,
Η νανοτεχνολογία και η νανοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.
Οι Κεραυνοί Στρατιωτικό όπλο
Οι Περιθωριακοί στρατιωτικοί παίζουν με τον έλεγχο του καιρού και την Γεωμηχανική, χρόνια τώρα.
Ροζ καρδούλες και ροζ κορδέλες, Πολύ ροζ που όμως παραπέμπει σε σκάνδαλο στο χρώμα του χρήματος… ! Το άρθρο είναι τεράστιο αλλά το σύμπτυξα, μπορείς μόνος σου να ψάξεις περισσότερα στοιχεία.  Ερεύνησε και τους συνδέσμους. Σε αυτό το άρθρο το χρώμα θα είναι το ροζ. Ο Dr. Samuel Epstein καθηγητής στο University of Illinois School of Public Health δήλωσε:
«Έχετε μια εταιρεία που είναι υποπροϊόν ενός από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές καρκινογόνων χημικών, ελέγχουν την θεραπεία του καρκίνου του μαστού, ελέγχουν την χημείο-πρόληψη (μελέτες), και τώρα ελέγχουν την καρκινική θεραπεία σε έντεκα κέντρα και θα συνταγολογούν τα δικά τους φάρμακα.»
Καρκίνος: Φλέβα Χρυσού
…για τις Φαρμακοβιομηχανίες. Τα ετήσια κέρδη των φαρμακευτικών ανέρχονται σε πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ότι πιο κερδοφόρο υπάρχει στον κλάδο του εμπορίου με τη διαφορά – σε σύγκριση με άλλα είδη – ότι, είναι νόμιμα και απολύτως απαραίτητα για τη δημόσια υγεία, έχοντας φυσικά τις ευχές των αναρμόδιων «αρμοδίων» που τους παρέχουν άδεια κυκλοφορίας των «αγαθών» που παρασκευάζουν. Και στην τελική, δεν έγινε και τίποτε αν το όλο σύστημα βασίζεται στο: « ο θάνατός σου, η ζωή μου».
Αυτοκτονείς με φαγητό
Είμαστε αυτό που τρώμε
Γιατί πεθαίνουμε από τις ασθένειές μας;
Earthing (γείωση)

Η Ιατρική Βρίσκεται Σε Αδιέξοδο
Όλοι οι άνθρωποι έχουν την τάση να αντιστέκονται στις αλλαγές και στις καινοτομίες καταναλώνοντας για αυτό ένα πολύ μεγάλο μέρος από την ενέργειά τους. Αυτό είναι γνωστό από παλιά. Ισχύει για όλους και ακόμη περισσότερο για τους επιστήμονες, που δεν θα μπορέσουν ποτέ να αποδεχθούν τις νέες θεωρίες, επειδή αυτές θα αντιπροσωπεύουν πάντα απώλεια ισχύος, χρήματος και γοήτρου για εκείνους που αποτελούν το επιστημονικό κατεστημένο. «Είναι ευκολότερο να διασπασθεί ένα άτομο από το να αλλάξει μια πεποίθηση» έλεγε ο Αϊνστάιν, και είχε δίκιο.
Η Νέα Ιατρική Του Ryke Geerd Hamer
ο Χάμερ ανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών. Στην περίπτωση αυτού του γιατρού, μπορούμε πραγματικά να μιλήσουμε για νόμους, αφού οι επαληθεύσεις που έγιναν από τον ίδιο και από άλλους ερευνητές και θεραπευτές έδειξαν ότι όλοι ισχύουν στις 100% των περιπτώσεων, πράγμα το οποίο δεν είχε ποτέ συμβεί έως τότε στην ιστορία της ιατρικής.  Ο ατσαλένιος νόμος του καρκίνου που διατυπώθηκε από τον  Ryke Geerd Hamer είναι ο εξής:
«Όλοι οι καρκίνοι προκαλούνται και ενεργοποιούνται από έντονες και βίαιες εσωτερικές συγκρούσεις που τις βιώνουμε χωρίς να τις εκφράζουμε.
Η φύση της εσωτερικής σύγκρουσης καθορίζει την περιοχή του εγκεφάλου που θα πληγεί και το όργανο στο οποίο θα εντοπισθεί η ασθένεια».
Διάβασε κι άλλα σχετικά με την φύση των ασθενειών, πως τις προκαλούν σκόπιμα και πως αυτές ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. Δεν το λέω ΜΌΝΟ εγώ (προσωπική εμπειρία και παρατήρηση χρόνων)  οι γιατροί το λένε, είναι αυτοί που τους έχουν διώξει από τον επίσημο ιατρικό (δολοφονικό) σύλλογο. Είναι γνωστό πως από τα ιατρικά λάθη πεθαίνουν κάθε χρόνο περισσότεροι άνθρωποι παρά από οποιονδήποτε άλλο τρόπο.
Επιλογή :ΚΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: