Σημαντικό κομμάτι σε μία ισορροπημένη διατροφή είναι το σωστό μέγεθος της μερίδας. Η μερίδα του εστιατορίου είναι η ποσότητα …
Νέες καινοτομίες της τεχνολογικής προόδου και των επιστημών αγωνίζονται να προλάβουν ή και να σταματήσουν τα αποτελέσματα του χρόνου …
Tην απαγόρευση της χρήσης καδμίου, που είναι καρκινογόνος και τοξική ουσία, σε κοσμήματα, ράβδους συγκόλλησης και κάθε είδους πλαστικά, …
Δεν χρειάζεται να καταπιέζουμε την επιθυμία μας να καταναλώνουμε κάτι γλυκό, «απλώς πρέπει να τη διαχειριζόμαστε». Αυτό ειπώθηκε στη …
Είναι διαδεδομένη και στη χώρα μας η άποψη ότι όσοι αγαπούν τη μπύρα έχουν μια χαρακτηριστική φουσκωμένη κοιλιά, που …
Το πείραμα της συγχώνευσης των νοσοκομείων «Έλενα» …
Κόκκινες ντομάτες. Υπάρχουν σε κάθε ελληνική κουζίνα. Ωμές, ψημένες, σε μορφή σάλτσας, σε σαλάτες, σε κοκκινιστά, στην πίτσα. Σύμφωνα …
Στο μικροσκόπιο των επιθεωρητών Υγείας μπαίνει από σήμερα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς, όπως αποκάλυψε σήμερα ο υπουργός Υγείας, …
Πόσα χρόνια θα ζήσουμε; Η ερώτηση μπορεί να μην είναι πια δύσκολο να απαντηθεί, καθώς επιστήμονες δηλώνουν ότι ανέπτυξαν …
Έχει συμβεί σε όλους μας να νιώσουμε αδιαθεσία και …
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου