Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΜΠΥΡΑ... ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ...
Ας σταματήσουμε το μονοπώλιό τους για να έχουν πραγματικό λόγο να μας μισούν.
 
 
 
ΑΘΗΝΑΪΚΗ  ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ: TO  ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ  ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ  ΜΠΥΡΑΣ   ΣΤΗΝ   ΕΛΛΑΔΑ 
 


 
Η  Επιτροπή  Ανταγωνισμού  στην Ελλάδα είναι  ΥΠΗΡΕΤΗΣ  των συμφερόντων της ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ -ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙ ΙΑΣ.
 
Καταγγελίες  επώνυμες υπάρχουν.
 
Δημοσιεύσεις  στις εφημερίδες υπάρχουν.
 
Δεν υπάρχει όμως διάθεση από το  κράτος  να λυθεί το  θέμα
Περιμένουμε  μόνο  την  παρέμβαση  της  Ευρωπαϊκής   Ένωσης.
Έχουν  το 85% της Ελληνικής  αγοράς  μπύρας.
 
Την  τελευταία   10ετια  έχουν  ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ
Α  9  ΔΙΣ €. 
  • Οι  Ολλανδοί   με τα λεφτά του  μέσου   Έλληνα που κερδίζουν ,εξαγοράζουν  άλλα  εργοστάσια  μπύρας στην Ευρώπη. Μόνο  ψίχουλα  από  αυτά τα  κέρδη  επανεπενδύονται στην Ελλάδα.
  • Η Ηeineken   πουλιέται  στα  Ελληνικά  Σούπερ  Μάρκετς  60%  υπερτιμημένη από τα  αντίστοιχα   Oλλανδικά !!! Και  όλα  αυτά με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ  και την ΑΝΟΧΗ του  Ελληνικού  Κράτους.
  • Το  ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ  ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ   μπύρας  είναι ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
  • Εκβιάζει, πιέζει, υποβάλλει  κανόνες, μπλοκάρει τον ανταγωνισμό.
     
    Στα Σουπερ μάρκετς, πρατήρια, κάβες, χονδρεμπόρους, εστιατόρια, ταβέρνες, σουβλατζίδικα. καφενεία, μπαρ,  ψιλικατζίδικα, φαστφουντάδικα, πιτσαρίες κ.λπ. δεν  βρίσκει άλλες μπύρες  παρά  μόνο  της  Αθηναϊκής   Ζυθοποιίας. 
  • Κάνουν  ΠΑΡΑΝΟΜΑ   ιδιωτικά συμβόλαια για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους. 
  • Γέμισαν την αγορά με ΔΩΡΕΑΝ ψυγεία , όπου υπάρχει χώρος  ΜΟΝΟ  για τα  προϊόντα  τους. 
Μας  εκμεταλλεύονται ,εξάγουν τα κέρδη τους οι φιλέλληνες  Ολλανδοί,
 
Και το  μεγάλο  ευχαριστώ τους βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Heineken www.Heineken.com, όπου παρουσιάζουν το FYROM  σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
  

  
ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΠΕΣ  
OXI ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ  ΤΣΙΦΛΙΚΙ! ΠΟΛΕΜΗΣΕ   ΤΟ  ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ!!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ.
 
...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ  ΣΑΣ  ΑΡΕΣΕΙ...  
 
   
   
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
H  "FIX",  ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΟΙ : "ΒΕΡΓΙΝΑ" ΚΑΙ "EDELSTEINER", ΤΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ 
 
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΟΙ  BLOGGERS  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ.
 

 
Στηρίξτε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, γιατί έτσι θα στηρίξετε  τις θέσεις εργασίας σας  και θα δημιουργήσετε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες σας!!!
 
12 Αλλαγές που μπορούν να σώσουν την οικονομία,   δηλ. "το κεφάλι μας"!          
1.    Αντί  για  ΤΥΡΙ gouda  (άγευστο) ψωνίστε  Λογάδι Ηπείρου  ή Μακεδονικό Τυρί, κασέρια, κεφαλοτύρια Κρήτης, Νάξου, Μυτιλήνης κλπ κλπ. Λιώνουν το ίδιο καλά στην πίτσα και στα τοστ.
2.    Αντί για ΠΑΓΩΤΑ Nestle , Algida, προτιμήστε τώρα με τις ζέστες τα πραγματικά ελληνικά  : ΕΒΓΑ, ΚΡΙ ΚΡΙ   και ΜΟΝΟ αυτά!!!        
3.    Αντί για  Coca  Cola  Pepsi  Cola    αγοράστε  ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ Lux,   Έψα, Παλίρροια, Βαπ. Κουγιός, (Βασικά μην πίνετε αναψυκτικά, αλλά αν πίνετε,  προτιμήστε ΜΟΝΟ  ελληνικά!!!).
4.    Αντί για  ΜΠΥΡΑ Heineken , Amstel  κλπ κλπ, αγοράστε Kraft , ΦΙΞ, Βεργίνα, Μάγκνους Παπαδημητρίου (Εξαίρετη και καλοψημένη!).
5.    Αντί για ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Barilla, Misco,  που παράγονται από πολυεθνική, αγοράστε μόνο μακαρόνια   Μ έ λ ι σ σ α .    Είναι εξαιρετικά  και τα καλύτερα από όλα  (δοκιμάστε αυτά του καρότου !!! Απίθανα !!!!).
6.    Αντί για .. προσούτο ,  αγοράστε μόνο ελληνικά  ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ.
7.    Αντί  για ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ  Δανίας , αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια  (παράδειγμα Γκλίτσα, Όλυμπο ς, Νάξου, Μυτιλήνης κ.λπ.
8.    Αντί για  ΓΑΛΑ εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl  αγοράστε γάλα ελληνικό, ΑΓΝΟ,   ΜΕΒΓΑΛ ,Όλυμπος Αγρόκτημα Βραχιάς, ΕΒΟΛ, ΚΟΡΦΗ, ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΚΡΙ ΚΡΙ,  κ.λπ.  μόνο ελληνικά
9.    Αντί για  ΠΟΤΑ, Ουίσκι κ.λπ.,  αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά και προτιμήστε μόνο ελληνικά κρασιά, που είναι και απίθανα!!!
10. Αντί για  ΣΟΚOΛΑΤΕΣ Nestle , αγοράστε ΜΟΝΟ σοκολάτες-σοκολατάκια ΙΟΝ που είναι και οι καλύτερες  (και έως και σήμερα, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, άλλωστε πρέπει να  σωθεί η επιχείρηση που επιμένει να είναι ελληνική) . Ο Παυλίδης, δυστυχώς, δεν γλύτωσε και πουλήθηκε στους Γάλλους !!!!!  δεν χρειάζεται να στηρίζουμε  Γαλλικές επιχειρήσεις!!!
11. Αντί για  ΤΑΞΙΔΙΑ εκτός  Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα   και μόνο!! Και παζαρέψτε τις τιμές!!! 
12. Αντί για  ΤΣΙΓΑΡΑ Marlboro, Camel, Kent, Winston κ.λπ. των αγαπημένων αμερικάνων, αγοράστε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΣΕΚΑΠ HELLAS special, ΞΑΝΘΗ . Η ΚΟΨ'ΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!

Δείτε τις επιπτώσεις τους:
Όταν αγοράζετε προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών:
 
1.    Αποδυναμώνετε και εξαφανίζετε τις ελληνικές παραγωγές... Μην πείτε δεν με νοιάζει, διότι εμάς αφορά το θέμα
2.    Αποδυναμώνοντας Ελληνικές Παραγωγές,  Βοηθάτε στην επιδείνωση της ανεργίας και την εξάρτηση από ξένα κεφάλαια. Βλέπετε που φτάσαμε
3.    Όταν αγοράζετε εισαγόμενα προϊόντα, ουσιαστικά δίνετε  70%  των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών  που εκτός του ότι απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς, ενισχύετε τις οικονομίες των χωρών αυτών.

Αντίθετα ενισχύοντας Ελληνικές  Παραγωγές ειδικά σε  τόσο δύσκολους καιρούς, όπως σήμερα:
1.    Βοηθάτε την διατήρηση και αύξηση θέσεων εργασίας!
2.    Σκεφτείτε επίσης ότι αν η κάθε Ελληνική Οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα, τότε για κάθε 1000 οικογένειες, θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά  500.000 ευρώ
3.    Θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με  περίπου 4.500.000 ευρώ στην αγορά!!  Ή πιο απλά , Αλλάζοντας απλά την κατανάλωση από προϊόντα πολυεθνικών και από εισαγόμενα προϊόντα, οι 1.000 οικογένειες μπορούν να δημιουργήσουν 100-150 θέσεις εργασίας τουλάχιστον!
4.    Τελικά σκεφτείτε ότι αν όλοι μας υιοθετήσουμε μια τέτοια συνήθεια, τότε 1.000.000 οικογένειες  θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε στην πρόσληψη 100,000-150.000 συμπατριωτών μας!           

ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:  

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, (μάλιστα απ ότι λέγεται, δεν απέλυσε κανέναν υπάλληλο, λόγω κρίσης, αλλά και  απορρόφησε και τους υπαλλήλους γνωστής αλυσίδας σουπερ μάρκετ που  αγόρασε) Και καλές τιμές έχει, και ποικιλία  προϊόντων

στηρίξτε   ΤΑ  ΜΙΚΡΑ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ, τα μαγαζιά  της ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, μακριά από ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!! 

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ  ΞΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,  ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ !!!!  ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ  ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!!! ΣΤΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ!!!
Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη, ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων. Αγαπητοί Συμπατριώτες ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μην ακούτε τα εγκάθετα... "παπαγαλάκια", τους αγράμματους και τους  καλοθελητές!!! Αγοράστε μόνο Ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα ξεχωρίζετε - όχι από το όνομα μόνο, αλλά και από τον αριθμό στο BAR CODE...


TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ:
ΑΠΟ 520
π.χ. 5 || 20 1287 || 470868 || > που αντιστοιχεί στο αλουμινόχαρτο της Sanitas A.E., που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής

ΣΤΕΙΛΕΤΕ το ΠΑΝΤΟΥ 
Συμφέρει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
 
Μποϋκοτάρω τα γερμανικά, ολλανδικά κλπ προϊόντα... ΕΣΕΙΣ ?
25η Μαρτίου 2012: Μένουμε σε δρόμους και πλατείες όλης της Ελλάδας.
Καθιστική ειρηνική διαμαρτυρία.

Άρθρο 120 παρ.4 του Συντάγματος: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Σημείωση: Αν δεν επιθυμείτε να είστε αποδέκτες του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, παρακαλούμε να μας χαρακτηρίσετε και να μας βάλετε στα spam.
Ευχαριστώ.
Επιλογή : ΚΒ

11 σχόλια:

antonis makarez είπε...

Αυτοί που γράφουν τέτοιες καταγγελίες έχουν κακή πληροφόρηση, εκτός και αν έχουν κάποιο σκοπό. Μια μπύρα που λανσάρεται για ελληνική έχει ένα εργοστάσιο με 50 άτομα, που εχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για να πάρει κρατικές επιδοτήσεις. Εχει πολλά δάνεια, που δεν θα τα γυρισεί ποτέ. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι σκυλοκαβγάδες ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής μπύρας. Ο λόγος που μπαίνω στην κουβέντα είναι επειδή η ‘ελληνικη’ δήθεν εταιρεία με εχει φεσώσει άγρια όπως και άλλους προμηθευτές της.Μην διαφημίζετε λοιπόν τέτοιες περιπτώσεις σαν ελληνικές μπύρες. Κάποιοι άρπαξαν την ελληνικη τατυτότητα για να κάνουν μπίζνες με κατι ψευτοεργοστάσια.

ANTREAS Μ. είπε...

η αρισταία έχει δίκιο, η γνώμη μου σχετικά με το post το οποίο παίζει παντού και δεν ξέρω τι σκοπούς εξυπηρετεί δημιουργεί μια ερώτηση, πως ονομάζετε ένα προϊόν ολλανδικό, για παράδειγμα την μπύρα, όταν φτιάχνετε από ελληνικό κριθάρι ?

Μουλακάκης Ρ. είπε...

Το πρόβλημα δυστυχώς διογκώνεται και η κατάσταση αυτή με τις λίστες μόνο πανικό δημιουργεί. Για παράδειγμα και πάντα καλοπροαίρετα η αθηναϊκή ζυθοποιία η οποία με πρόσφατο παράδειγμα την αύξηση του επενδυτικού της πλάνου, το οποίο πλάνο ακολούθησε η ολυμπιακή ζυθοποιία, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από τον τόπο μας. Τέτοιες επενδύσεις δεν αξίζει να τις στηρίξουμε ?

giorgos papagian. είπε...

Εγω πίνω αλλη μπύρα, οχι Heineken, αλλά την αλήθεια πρέπει να την πω. Δουλεύει στα εργοστασια της εταιρείας στην Ελλάδα ενα γνωστο μου ζευγάρι. Ειναι πολύ σοβαρός εργοδότης, οχι σαν κάτι ταχα ελληνικές εταιρείες. Να προσέχουμε γιατι θαναι απώλεια αν φύγουν απο την Ελλαδα τετοιες εταιρίες.

Pantelis Baykop. είπε...

Όλες τα ίδια κουραφέξαλα είναι . Έχετε πάει ποτέ στα εργοστάσια που κάνουν τις εγχώριες μπύρες ; Καποιες από αυτές ‘φτιάχνονται’ σε κάτι παράγκες που δουλεύουν σχεδόν μόνο αλλοδαποί οικονομικοί μετανάστες. Αν σας αρέσει η μπύρα τότε διαλέξτε αυτή που σας αρέσει περρισοτερο αρκει να είναι σε λογική τιμή

giorgos papagian. είπε...

ο Πέτρος δίκιο έχει ... κινδυνέυουν οι δουλειες των περισσότερων συμπολιτών εξαιτίας κάποιων έξυπνων και σιγουρα κατευθυνόμενων λιστων και σχολιων. Ανεργια σαν έννοια δεν την έχει λάβει κανείς γνώση. Χρόνια τωρα εταιρειες όπως η νεστλε η αθηναικη ζυθοποιια και άλλες επενδύουν στην χώρα μας δίνοντας νέες θέσεις εργασίας..με κόντρα τους συνδικαληστές...γιατί δεν τα λέτε αυτά ?

Μουλακάκης Ρ. είπε...

συμφωνώ μαζί σας, δυστυχώς η κατάσταση αυτή με τις λίστες μόνο πρόβλημα δημιουργεί. Για παράδειγμα και πάντα καλοπροαίρετα η αθηναϊκή ζυθοποιία η οποία με πρόσφατο παράδειγμα την αύξηση του επενδυτικού της πλάνου, το οποίο πλάνο ακολούθησε η ολυμπιακή ζυθοποιία, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από τον τόπο μας. Τέτοιες επενδύσεις δεν αξίζει να τις στηρίξουμε ?

giorgos papagian. είπε...

Kαλησπερα σας, να σας θυμίσω απλά ότι λέτε για εισαγωγές και ελληνικά προϊόντα. Μια χαρά υπάρχουν ελληνικά προϊόντα. Ότι το τρελό χαράτσι πέφτει από τους μεσάζοντες δεν το λέτε.
Δείτε τις τελευταίες μέρες τι γίνεται με ρυζια,λαδια,πατατες. Μια χαρά αυτάρκεια έχουμε. Απλώς κάποιοι δεν αρκούνται σε 30-50% κέρδος αλλά θέλουν 150%-200% κέρδος. Καιρός είναι να τους πετάξουμε έξω.
Και προφανώς δεν είπα να παίρνετε σαβούρα επειδή μόνο και μόνο είναι ελληνικό. Θα ήταν σωστό όμως να ψάχνουμε σοβαρές ελληνικές προσπάθειες παρά να ακολουθούμε την πεπατημένη. Παραδείγματα εταιρειών που μας σέβονται με επενδύσεις πολλά ψάξετε την επένδυση της ολυμπιακής ζυθοποιίας που συνεχίζει το επενδυτικό πλάνο της αθηναϊκής ζυθοποιίας, χρόνια τώρα, στην ελληνική γη.

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

καλημερα σας και καλό σας μήνα, καλά τα λέει ο γιώργος αλλά στου κουφου την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Ειναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουμε ποιες εταιρείες λέγονται, είναι και το στηρίζουν αυτό ελληνικές ? Καποιος παραπάνω αν δεν κανω λάθος γράφει για το επενδυτικό πρόγραμμα της ολυμπιακής ζυθοποιίας το οποιο ακούστηκε παντου ...τα τελευταια χρόνια όμως η αθηναική το έχει παγιώσει επενδύοντας στην ελληνική γη ..και φυσικά δεν ακούστηκε καθόλου Γιατι ?

Pantelis Baykop. είπε...

Καταρχάς,ελληνική μπύρα είναι κάθε μπύρα που παράγεται στην Ελλάδα και έτσι δημιουργείται προστιθέμενη αξία στον τόπο.Τι σημασία έχει αν η Αθηναική Ζυθοποιία υποστηρίζεται με Ολλανδικά κεφάλαια ή η Μύθος Ζυθοποιία με Δανέζικα.Έχουν εργοστάσια στην Ελλάδα,απασχολούν χιλιάδες έλληνες εργαζόμενους,πληρώνουν φόρους στο ελληνικό κράτος,συνεργάζονται με έλληνες προμηθευτές,κάνουν δαπάνες στην Ελλάδα,στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Μουλακάκης Ρ. είπε...

καλημέρα και καλή εβδομαδα ...κουραστήκαμε με αυτές τις λίστες ... αλήθεια ποιον η ποιους εξυπηρετουν ? γιατί τα βάζουν με την αθηναική ζυθοποιία ? έχετε αποδείξεις σχετικά ?