Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Light τρόφιμα: η λύση για την παχυσαρκία;





medicalnews.gr


Light τρόφιμα: η λύση για την παχυσαρκία;Τα προϊόντα που είναι χαμηλά σε λιπαρά δεν αποτελούν πανάκεια για το πρόβλημα της παχυσαρκίας. Σαφώς η αντικατάσταση τροφίμων .



Έρχεται το χάπι για τις. πονεμένες καρδιές

Έρχεται το χάπι για τις. πονεμένες καρδιέςΘεραπεία για τις καρδιές που έχουν ραγίσει ετοι?άζουν βρετανοί επιστή?ονες και σύ?φωνα ?ετις πρώτες ενδείξεις θα είναι διαθέσι?η σε .



Υποφέρετε από άσθμα;

Υποφέρετε από άσθμα;Αν υποφέρετε από άσθμα, δοκιμάστε να αντιμετωπίσετε τα δυσάρεστα συμπτώματα τρώγοντας. κρεμμύδια! Τα κρεμμύδια βοηθούν στη χαλάρωση και συστολή .



Προστατευτείτε από τις γαστρεντερικές λοιμώξεις

Προστατευτείτε από τις γαστρεντερικές λοιμώξειςΟι γαστρεντερικές λοιμώξεις είναι αυτές που παρουσιάζουν μεγάλη αύξηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, γι' αυτό θα πρέπει να .



Τα ψηλοτάκουνα βλάπτουν την υγεία

Τα ψηλοτάκουνα βλάπτουν την υγείαΤρία εκατοστά είναι το μέγιστο μήκος στις γυναικείες γόβες το οποίο συστήνουν .




Η σημασία της βιταμίνης D στη ζωή μας

Η σημασία της βιταμίνης D στη ζωή μαςΠαρά τις πολυάριθμες έρευνες, που αποδεικνύουν την σχέση μεταξύ της βιταμίνης D .




Βάτραχοι κατά του καρκίνου

Βάτραχοι κατά του καρκίνουΟι επιστήμονες του Βασιλικού Πανεπιστημίου στο Belfast βραβεύτηκαν για την ερευνητική τους εργασία αναφορικά με τη δυνατότητα οι πρωτεΐνες .



Μαζική δηλητηρίαση από μόλυβδο στην Κίνα

Μαζική δηλητηρίαση από μόλυβδο στην ΚίναΔηλητηρίαση από μόλυβδο υπέστησαν περισσότεροι από 600 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 103 παιδιών, στην ανατολική επαρχία Ζετζιάγνγκ της Κίνας. Μάλιστα, 26 .


Unsubscribe

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: