Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Αψογες φωτογραφίες

Υπεύθυνος: Επιμέλεια: ΜΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ mystamar@enet.gr

ΓΙΑ όσους αγαπούν τη φωτογραφία και δεν θέλουν ποτέ να σταματήσουν να βελτιώνονται, να μαθαίνουν νέες τεχνικές και μυστικά από επαγγελματίες φωτογράφους, το http://photo.tutsplus.com είναι ιδανικό.

Το site περιέχει ένα σωρό συμβουλές και τρικ που εκμυστηρεύονται φωτογράφοι, θα βρείτε βήμα βήμα τρόπους για να «πειράξετε» ελαφρά τις φωτογραφίες σας προκειμένου να διορθώσετε τυχόν ατέλειες, ενώ παράλληλα θα διαβάζετε άρθρα και κείμενα που αφορούν τη φωτογραφία, τις δυνατότητες φωτογραφικών μηχανών, συγκριτικά τεστ και άλλα χρηστικά και χρήσιμα. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε να επισκέπτεστε απλά το site ή να γίνετε μέλος (με κάποια μικρή συνδρομή), πράγμα που σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μέσω e-mail με ειδικούς και να εκφράζετε απορίες κ.λπ.


Μεταφράζει εκτός Ιστού

ΑΣ υποθέσουμε πως η δουλειά σας απαιτεί να έχετε πάντα κάποιο μεταφραστικό εργαλείο εύκαιρο. Ή ότι απλά χρειάζεστε ένα μεταφραστή οπωσδήποτε στο pc σας, για καλό και για κακό. Ας υποθέσουμε ακόμα ότι δεν έχετε μόνιμα σύνδεση στον Ιστό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση αυτόματων μεταφραστών, όπως αυτός της Google για παράδειγμα, δεν θα σας βοηθήσει, αφού για να τον χρησιμοποιήσετε πρέπει να είστε online. Το www.lingoes.netδημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων θέλουν να έχουν μεταφραστή στο pc τους, χωρίς όμως να έχουν κατ' ανάγκην σύνδεση στο Ιντερνετ διαρκώς. Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνετε στο site, κατεβάζετε το πρόγραμμα και το εγκαθιστάτε στο pc σας. Από εκεί και πέρα, δεν χρειάζετε να είστε στο Ιντερνετ για να το χρησιμοποιείτε. Μπορείτε δηλαδή να το κατεβάσετε στο laptop σας από internet cafe και να κάνετε τη δουλειά σας, κάθε φορά, εκτός Ιστού.


Κάψτε λίπος!

ΤΑ iPhone έχουν μπει για τα καλά στη ζωή αρκετών, ιδιαίτερα όσων δεν κάνουν χωρίς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Και μέσω αυτών των «έξυπνων» τηλεφώνων μπορούν και πραγματοποιούν διάφορες λειτουργίες, χρηστικές ή απλά αστείες. Τοhttp://itunes.apple.com/app/tono-quemagrasas/id416556100?mt=8ανήκει στη δεύτερη κατηγορία και μπορείτε να την «κατεβάσετε» και στα ipad ή iPod σας. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για να χάσετε κιλά, σε λογικό χρονικό διάστημα, και σας καθοδηγεί καθημερινά για να μην... παρεκκλίνετε από την προσπάθειά σας. Επειδή ναι μεν μας αρέσει η τεχνολογία, αλλά από την άλλη με την άσκηση η πλειονότητα έχει πάρει διαζύγιο, ρίξτε μια ματιά.


Επιλογή : Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: