Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών...

Τελευταία ενημέρωση 18.Σεπτεμβρίου.2013 <14:22>
Εισπρακτικές εταιρείες

Ακολουθούν αριθμοί τηλεφώνου εισπρακτικών εταιρειών. Εισπρακτικές εταιρείες τηλέφωνα.

Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν.

Αν λοιπόν σας πρήζουν εισπρακτικές εταιρείες, αποθηκεύστε στο τηλέφωνό σας τους παρακάτω αριθμούς, ώστε να γνωρίζετε ποιος τηλεφωνεί και να μη τρέμει άδικα η καρδούλα σας.

Φυσικά, αν δεν θέλετε, δεν απαντάτε όταν η αναγνώριση κλήσης σας δείχνει άγνωστο ή απόρρητο αριθμό.Επίσης, μπορείτε να παίξετε μπάλα μαζί τους. Διαβάστε πως μπορείτε να καταγράψετε νόμιμα μια τηλεφωνική συνομιλία.
 Ευχαριστούμε τους φίλους επισκέπτες που μας έστειλαν τους αριθμούς. Βοηθήστε να μεγαλώσουμε τον κατάλογο.

Βοηθήστε να οργανώσουμε την άμυνά μας, γιατί από το ελληνικό κράτος δεν έχουμε να περιμένουμε καμιά βοήθεια.

Συμβουλή: Πως να ελέγξετε αν κάποιος αριθμός είναι ύποπτος

Αν σας καλέσουν από κάποιο αριθμό και υποψιάζεστε ότι είναι εισπρακτική εταιρία ή κάτι ανάλογο (ο αριθμός μπορεί να μοιάζει με κινητού, αλλά δεν είναι) κάντε τα παρακάτω:

α. Ενεργοποιήστε στο κινητό σας την απόκρυψη καλούντος, ώστε όταν καλείτε κάποιον, αυτός να μην μπορεί να σας αναγνωρίσει.

β. Καλέστε τον ύποπτο αριθμό μεταξύ 21:30 – 22:00 (βράδυ).

Το πιο πιθανό είναι να μην απαντήσει κανείς ή να λάβετε μήνυμα σφάλματος ή να πέφτει η γραμμή. Αυτό συμβαίνει, διότι οι αριθμοί κλήσεως των εισπρακτικών δεν μπορούν να κληθούν από εμάς και είναι διαχειριζόμενοι από υπολογιστή.Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος απαντήσει, ζητήστε π.χ. τον Μήτσο ή την Μαρία και ζητήστε συγνώμη για το λάθος.

γ. Ενημερώστε μας, για να καταχωρήσουμε τον αριθμό στην παρούσα σελίδα.

Η ομάδα του daneiakartes ενημερώνει διαρκώς τον παρακάτω πίνακα, χάρη στη συμμετοχή των αναγνωστών που στέλνουν κάθε νέο αριθμό, που θα αντιληφθούν.

Επειδή οι αριθμοί είναι πολλοί θα πρέπει να πατήσετε στον επόμενο σύνδεσμο...

Διάθεση γάλακτος κατευθείαν από την παραγωγή

2013-10-01 
Διάθεση γάλακτος κατευθείαν από την παραγωγή

Διάθεση γάλακτος κατευθείαν από την παραγωγή Καινοτόμο εγχείρημα διάθεσης γάλακτος κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση από τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Λάρισας-Πιερίας.

«ΘΕΣ» γάλα; Πιες». Υπό το γενικό αυτό «σύνθημα» ξεκινάει αύριο από τη Λάρισα, ένα καινοτόμο εγχείρημα για την Ελλάδα, στο πλαίσιο του οποίου το γάλα θα διατίθεται κατευθείαν από την παραγωγή στην κατανάλωση, ολόφρεσκο και στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Η ιδέα ανήκει στα μέλη του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Λάρισας-Πιερίας «ΘΕΣ Γάλα», μέλη της διοίκησης του οποίου ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την πρωτόγνωρη αυτή πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν για τα ελληνικά δεδομένα. Όπως εξήγησαν, σε πρώτη φάση θα τοποθετηθούν τέσσερα αυτοματοποιημένα μηχανήματα σε ισάριθμα καταστήματα που έχουν μισθωθεί στο κέντρο της Λάρισας, από τα οποία οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθεύονται καθημερινά και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, φρέσκο παστεριωμένο γάλα. Το γάλα θα αρμέγεται καθημερινά το πρωί μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα βρίσκεται στα μηχανήματα προς διάθεση. Ο καταναλωτής θα μπορεί να το προμηθεύεται, βάζοντας το αντίστοιχο ποσό στο μηχάνημα, το οποίο ανέρχεται στα 90 λεπτά για το 1 λίτρο και στα 50 λεπτά για το μισό λίτρο. Δίπλα στα μηχανήματα γάλακτος θα υπάρχει και μηχάνημα για την προμήθεια φιαλών πλαστικών ή γυάλινων. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα ο καταναλωτής να προμηθευτεί και προπληρωμένη κάρτα, επίσης από μηχάνημα, οπότε στην περίπτωση αυτή το μπουκάλι παρέχεται δωρεάν. Στην εφαρμογή της συγκεκριμένης ιδέας, που εφαρμόζεται ήδη σε άλλα κράτη, όπως η Ισπανία και η Ρωσία, κατέληξαν οι 122 παραγωγοί που συμμετέχουν στο Συνεταιρισμό, γιατί παρότι έχουν συμβόλαια με δυο εταιρείες γαλακτοκομικών- τα οποία και θα συνεχίσουν να τηρούν - είχαν πλεόνασμα γάλακτος. Οπότε αποφάσισαν να το διαθέσουν κατευθείαν στην κατανάλωση, προχωρώντας σε καθετοποίηση της παραγωγής. Είναι δε αισιόδοξοι ότι το εγχείρημα θα βρει ανταπόκριση, καθώς και το γάλα είναι ολόφρεσκο και η τιμή η χαμηλότερη της αγοράς όπως λένε οι ίδιοι και η διάθεση του προϊόντος που θα γίνεται καθ' όλο το 24ωρο βοηθάει στην προμήθειά του από τον καταναλωτή.

www.dikaiologitika.gr

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πώς να φτιάξεις μόνος σου την τέλεια οδοντόκρεμα με απλά υλικά!

Τι περιέχεται αλήθεια σε μια οδοντόκρεμα;

Μπορούμε να αναγνωρίσουμε όλες τις ουσίες που αναγράφονται στα συστατικά τους; Έστω κι αν μπορούμε ξέρουμε τις ιδιότητες αυτών των συστατικών;... Ποια είναι η κύρια αποστολή μιας οδοντόκρεμας; Να καθαρίζει τη στοματική κοιλότητα; Από τί να την καθαρίζει;

Μας βοηθάει όσο νομίζουμε το στοματικό διάλυμα, ή μήπως τελικά δημιουργεί προβλήματα;

Μπορούμε να φροντίσουμε τη στοματική μας υγιεινή χωρίς τόσα χημικά και ερεθιστικά συστατικά;

Μπορούμε να φτιάχνουμε μόνοι μας οδοντόκρεμα, η οποία θα είναι μεν και αποτελεσματική, και πιο ήπια με τα καλά μας βακτήρια που μας προστατεύουν, και τέλος, και πολύ πιο φτηνή από τις φίρμες που βρίσκουμε στην αγορά.

Συστατικά, (απλά-απλούστατα!)

Πέντε κουταλάκια διττανθρακική (μαγειρική) σόδα

Ένα κοφτό κουταλάκι αλάτι θαλασσινό ψιλοτριμμένο

Πέντε κουταλάκια φυτική γλυκερίνη (τη βρίσκετε στο φαρμακείο, κι έχει πάρα πολλές εφαρμογές)

Δέκα σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας, ή ευκάλυπτου, ή δυόσμου, ανάλογα με το άρωμα που σας αρέσει.

Μισό κουταλάκι ζάχαρη στέβιας (προαιρετικά)

2 σταγόνες Χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας σας (προαιρετικά)

Αν θέλετε να φτιάξετε παιδική οδοντόκρεμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο αιθέριο έλαιο μέντας, και λίγο από φράουλα ή άλλο φρούτο.




Η διαδικασία είναι απλή:

Αναμειγνύετε τα υλικά σας σ’ένα μπωλάκι χρησιμοποιώντας τη γλυκερίνη για να πετύχετε την υφή της οδοντόκρεμας, και αποθηκεύετε σε μπουκαλάκι με στόμιο σταγονόμετρου, το οποίο θα κόψετε στο πάχος του στομίου του κλασικού σωληναρίου οδοντόκρεμας.

Αν τώρα το πρόβλημά σας είναι το υπόλευκο χρώμα του σμάλτου σας, καλό είναι να μην καταφύγετε σε αμφίβολες τεχνικές λεύκανσης αν μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με λιγότερο τοξικούς τρόπους. Αποφύγετε δια ροπάλου να φέρετε σε επαφή χυμό λεμονιού με το σμάλτο των δοντιών σας. Το λεμόνι λευκαίνει, αλλά αν ρίξετε μια σταγόνα μέσα σε φρέσκο γάλα, θα διαπιστώσετε αυτό που προκαλεί και στα δόντια: Καταστρέφει το ασβέστιο!

Εναλλακτικά, μπορείτε δυο φορές την εβδομάδα να βουρτσίζετε τα δόντια σας με ένα μείγμα διττανθρακικής σόδας, με 2-3 σταγόνες υπεροξείδιο υδρογόνου. Το γνωστό μας οξυζενέ, δηλαδή, από το φαρμακείο. Προσοχή! Δεν αναφέρομαι στο οξυζενέ που αραιώνει της βαφές μαλλιών.

Αυτό δεν μπορείτε να το αποθηκεύσετε γιατί ξεθυμαίνει, αλλά μπορείτε να έχετε ένα βαζάκι σόδα δίπλα σ΄ένα μπουκαλάκι οξυζενέ, στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Απλά βάλτε σόδα στην οδοντόβουρτσά σας, και στάξτε πάνω της οξυζενέ.

Αν το πρόβλημά σας είναι η πέτρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαλυμα που θα περιέχει 50% μηλόξυδο, και 50% νερό. Μπορεί να μην είναι η “‘εκρηξη δροσιάς” που βλέπετε στις διαφημίσεις, αλλά δεν προκαλεί και τις ζημιές που προκαλούν οι εκρήξεις…

planet-greece