Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

«Τὶ νὰ ζητήσω ἀπὸ τὸν Θεό»

Απλά συγκλονιστικό και πολύ διδακτικό για εμάς τους γονείς!


Έκθεση ἀπὸ μαθητὴ τοῦ δημοτικοῦ μὲ θέμα: «Τὶ νὰ ζητήσω ἀπὸ τὸν Θεό».

«Θεέ μου, πόψε σο ζητάω κάτι πο τ θέλω πάρα πολύ. Θέλω ν μ κάνεις τηλεόραση! 
Θέλω ν πάρω τ θέση τς τηλεόρασης πο εναι στ σπίτι μου.
Ν χω τ δικό μου χρο.
Ν χω τν οκογένειά μου γύρω π μένα.
Ν μ παίρνουν στ σοβαρ ταν μιλάω.
Θέλω ν εμαι τ κέντρο τς προσοχς κα ν μ κονε ο λλοι χωρς διακοπς ἢἐρωτήσεις. 
Θέλω ν χω τν δια φροντίδα πο χει τηλεόραση ταν δν λειτουργε.
ταν εμαι τηλεόραση, θχω τν παρέα το πατέρα μου ταν ρχεται σπίτι π τ δουλειά, κόμα κι ν εναι κουρασμένος.
Κα θέλω τ μαμά μου ν μ θέλει ταν εναι λυπημένη καστενοχωρημένη, ντί ν μ γνοε… Θέλω τ΄ δέλφια μου ν μαλώνουν γι τ ποις θπερνάει ρες μαζί μου.
Θέλω ν νοιώθω τι οκογένειά μου φήνει τ πάντα στν κρη, πότε – πότε, μόνο γι ν περάσει λίγο χρόνο μ μένα.
Κα τ τελευταο, κάνε με τσι στε ντος κάνω λους ετυχισμένους κα χαρούμενους.
Θεέ μου, δε ζητάω πολλά.
Θέλω μόνο ν γίνω σν μι τηλεόραση!»

Τὴ δασκάλα ποὺ τὴν διάβασε (καθὼς βαθμολογοῦσε) τὴν ἔκανε νὰ κλάψει. Ὁ σύζυγός της ποὺ μόλις εἶχε μπεῖ στὸ σπίτι, τὴ ρώτησε: «τὶ συμβαίνει;» Αὐτὴ ἀπάντησε: «Διάβασε αὐτὴ τὴνἔκθεση, τὴν ἔχει γράψει ἕνας μαθητής μου». Ὁ σύζυγος εἶπε: «Τὸ καημένο τὸ παιδί. Τὶ ἀδιάφοροι γονεῖς εἶναι αὐτοί!» Τότε αὐτὴ τὸν κοίταξε καὶ εἶπε: «Αὐτὴ ἡ ἔκθεση εἶναι τοῦ γιοῦ μας!..»

Ξεχρεώστε με 100 Ευρώ

"Σε ένα μικρό χωριό που ζει από τον τουρισμό λόγω της κρίσης τα πάντα έχουν νεκρωθεί. Για να επιβιώσουν οι κάτοικοι, ο ένας δανείζεται από τον άλλο. Ο καιρός περνά μέσα σ' αυτή τη θλιβερή ατμόσφαιρα ώσπου μια μέρα...
έρχεται ένας τουρίστας και ζητάει ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο του χωριού.

Ο ξενοδόχος του λέει την τιμή και εκείνος προπληρώνει με ένα χαρτονόμισμα των 100 Ευρώ.

Πριν ακόμα ανέβει στο δωμάτιο του, ο ξενοδόχος πηγαίνει το χαρτονόμισμα στο χασάπη στον οποίο χρωστάει ακριβώς 100 Ευρώ.

Ο χασάπης παίρνει το χαρτονόμισμα και τρέχει να το δώσει στον κτηνοτρόφο που τον εφοδιάζει με κρέας.

Ο κτηνοτρόφος παίρνει το χαρτονόμισμα και πηγαίνει να το δώσει στην πουτάνα του χωριού που της χρωστάει κάποιες τρυφερές ώρες που πέρασαν μαζί.

Εκείνη με τη σειρά της τρέχει και το δίνει στον ξενοδόχο που του χρωστάει μερικές βραδιές που χρησιμοποίησε τα δωμάτια του με τους πελάτες της.

Όπως άφηνε το χαρτονόμισμα στη ρεσεψιόν, ο τουρίστας που μόλις κατέβηκε από το δωμάτιο του λέγοντας στον ξενοδόχο ότι δεν του αρέσει και άλλαξε γνώμη, αρπάζει το χαρτονόμισμα και φεύγει !!!!!
Τελικά, τίποτα δεν ξοδεύτηκε, κανείς δεν έχασε, κανείς δεν κέρδισε και όλα τα χρέη ξεχρεώθηκαν!

 

Η Νόσος των λεγεωνάριων από τους υαλοκαθαριστήρες;


Βάζετε πάντα καθαριστικό υγρό στό νερό των καθαριστήρων, υγρό με αλκοόλ ή γλυκόλη που απολυμαίνουν!


  
Ένας στους πέντε που έχει προσβληθεί από νόσο των λεγεωνάριων, οφείλεται στο νερό που καθαρίζεται το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα. 
Το ζεστό νερό για τους υαλοκαθαριστήρες που μπορεί να βρίσκεται για μήνες αποθηκευμένο, έχει τη ιδιότητα να αποτελέσει «πρόσφορο έδαφος» για την ανάπτυξη του βακτηρίου που μπορεί να οδηγήσει σε πνευμονία όλους τους επιβαίνοντες, εάν το εισπνεύσουν. 
Οι ερευνητές για πρώτη φορά μελέτησαν τη σχέση μεταξύ της νόσου των λεγεωνάριων όταν πρόσεξαν πως επαγγελματίες οδηγοί εμφανίζουν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβληθούν. κάποιο λόγο.
Σύμφωνα με τη μελέτη, μεγαλύτερο κίνδυνο να μολυνθούν, διατρέχουν όσοι οδηγούν ή ταξιδεύουν με μικρό φορτηγάκι (τύπου βαν), όσοι οδηγούν συχνά σε βιομηχανικές περιοχές και όσοι αφήνουν συχνά ανοικτά τα παράθυρα του αυτοκινήτου τους. 
Οι ερευνητές, κάνοντας δειγματοληπτική έρευνα, βρήκαν ότι ένα στα πέντε αυτοκίνητα στη Βρετανία που δεν είχαν καθαριστικό παρμπρίζ αλλά μόνο νερό, είχαν ίχνη του μικροβίου Legionella, ενώ σε κανένα αυτοκίνητο με καθαριστικό δεν βρέθηκε το επικίνδυνο βακτήριο, το οποίο δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο. 
Στο πλαίσιο της μελέτης διαπιστώθηκε πως εάν ο οδηγός φροντίζει να μην βάζει μόνο σκέτο νερό στους καθαριστήρες του, αλλά προσθέτει και κάποιο καθαριστικό, τότε τα βακτήρια σκοτώνονται και έτσι ανθρώπινες ζωές μπορούν να σωθούν.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση European Journal of Epidemiology και μεταξύ των ερευνητών βρισκόταν ο ελληνικής καταγωγής Γιώργος Καφάτος από το τμήμα στατιστικής και βιοπληροφορικής της Υπηρεσίας Προστασίας Υγείας (ΗΡΑ) της Βρετανίας. 
Η νόσος των λεγεωνάριων είναι σχετικά σπάνια. Τα περιστατικά μόλυνσης είναι συνήθως σποραδικά και δεν ανιχνεύεται με βεβαιότητα η πηγή προέλευσης του μικροβίου. 
Η πάθηση πλήττει κυρίως άνδρες άνω των 50 ετών και έχει μοιραία κατάληξη για το 10-15% των περιστατικών. Τα συμπτώματά της μοιάζουν με αυτά της γρίπης και μπορεί να περιλαμβάνουν μυϊκούς πόνους, αίσθημα έντονης κόπωσης, πονοκεφάλους, ξερό βήχα και πυρετό.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Φάτε φάτε...πω πω πω

Τα μισά να 'ναι αλήθεια....


Μολυσμένα με βαρέα μέταλλα σε αποσοστό που αγγίζει το 1000% είναι πατάτες, κρεμμύδια και καρότα από τη Θήβα και τα Οινόφυτα, όπως έδειξε έρευνα-σοκ του πανεπιστημίου."Η" 2/10
Του Κασσιανού Τζέλη
Πατάτες, κρεμμύδια και καρότα επιμολυσμένα με μεγάλες ποσότητες επικίνδυνων βαρέων μετάλλων που σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν και το 1.000% πάνω από τα λογικά όρια, φτάνουν καθημερινά στα τραπέζια των ελληνικών νοικοκυριών αποτελώντας βασικές τροφές ενηλίκων και παιδιών!
Βασικά τρόφιμα, συστατικά στοιχεία της ελληνικής διατροφής που παράγονται κατά πλειοψηφία στον κάμπο της Θήβας και των Οινοφύτων, (η περιοχή παράγει τη συντριπτική πλειοψηφία κρεμμυδιού και καρότου αλλά και ένα μεγάλο μέρος της πατάτας που διακινείται στην ελληνική αγορά) σε χώμα, δηλαδή, επιβαρημένο από τη βιομηχανική ρύπανση των μονάδων που ευθύνονται για την τραγωδία του Ασωπού και τις αποδεδειγμένες πλέον καρκινογενέσεις στην περιοχή.

Μελέτη
Αυτό προκύπτει από τη μελέτη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου της Αθήνας που θα παρουσιαστεί αύριο στο 7ο Διεθνές Συνέδριο «Ημέρες Αναλυτικής Χημείας» που διεξάγεται στη Μυτιλήνη, και δημοσιεύει σήμερα η Η». Η μελετητική ομάδα (Χ. Κιρκίλλης, Γ. Πασσιάς, Σ. Μηνιάδου-Μειμάρογλου, Ν. Θωμαΐδης και Γ. Ζαμπετάκης) αγόρασε και σύγκρινε τρόφιμα-βολβούς (καρότα, κρεμμύδια, πατάτες) από την Θήβα και τα Οινόφυτα με άλλα που έχουν παραχθεί σε περιοχές με μικρή ή καθόλου βιομηχανική δραστηριότητα.
Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αγόρασε 13 παρτίδες παραγωγής από καθένα από τα παραπάνω τρία τρόφιμα που καλλιεργήθηκαν στη Θήβα, από 13 σούπερ μάρκετ της Αθήνας και το κάθε ένα από αυτά αναλύθηκε 3 φορές και συγκρίθηκε με 2 δείγματα από «καθαρές» περιοχές κάθε ένα από τα οποία αναλύθηκε επίσης 3 φόρες. Η μελέτη φέρνει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία:
Καρότα που παράχθηκαν στη Θήβα και αγοράστηκαν από σούπερ μάρκετ της Αθήνας, βρέθηκαν να έχουν έως και 700% νικέλιο παραπάνω από καρότα που παράχθηκαν σε μη βιομηχανικές περιοχές. Επίσης, ενώ στα καρότα από άλλες περιοχές το χρώμιο ήταν κατά μέσο όρο 20 μg/kg, στα καρότα Θήβας έφτασε μέχρι 76 μg/kg. Ακόμα, εντοπίστηκε μόλυβδος μέχρι και 43 μg/kg, ενώ ο μέσος όρος στα καρότα από άλλες περιοχές είναι 35 μg/kg.
Διπλάσιο είναι το κάδμιο στα καρότα Θήβας από τα καρότα άλλων περιοχών.
Κρεμμύδια που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 688 μg/kg νικελίου, ενώ ο μέσος όρος στα κρεμμύδια άλλων περιοχών είναι μόλις 57 μg/kg, δηλαδή 640% παραπάνω. Στα κρεμμύδια άλλων περιοχών το χρώμιο ήταν κάτω από το όριο ανίχνευσης. Παρ' όλα αυτά σε κρεμμύδια Θήβας βρέθηκε έως και 26 μg/kg.
Επίσης, ενώ στα κρεμμύδια άλλων περιοχών ο μόλυβδος είναι κατά μέσο όρο 24 μg/kg σε αυτά της Θήβας βρέθηκε έως και 72 μg/kg. Λίγο αυξημένες ήταν οι τιμές του καδμίου στα κρεμμύδια Θήβας σε σχέση με άλλες περιοχές.
Πατάτες που παράχθηκαν στη Θήβα περιέχουν έως 1.894 μg/kg νικελίου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 78 μg/kg, δηλαδή 926% πάνω!
Κι εδώ το χρώμιο σε άλλες περιοχές ήταν κάτω από τα ανιχνεύσιμα όρια αλλά στη Θήβα έφτασε μέχρι και 170 μg/kg. Δηλαδή 350% παραπάνω.
Βρέθηκε ακόμη στις πατάτες Θήβας έως 36 μg/kg μολύβδου, ενώ στις άλλες περιοχές ο μέσος όρος είναι 18 μg/kg. Σε λογικά επίπεδα εντοπίστηκε κάδμιο.

Βαρέα μέταλλα
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα προκύπτει ότι τα καρότα, κρεμμύδια και πατάτες Θήβας είναι κατά υπερβολικό βαθμό επιβαρημένα με πολύ επικίνδυνα βαρέα μέταλλα και κυρίως με νικέλιο, χρώμιο και κάδμιο. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι η επιμόλυνση αυτή οφείλεται στη ρύπανση του Ασωπού και του υπόγειου υδροφορέα της ευρύτερης περιοχής.
Το θέμα είναι πόσο επικίνδυνα είναι τα επίπεδα νικελίου και χρωμίου στα τρόφιμα αυτά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με την ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών αν λάβουμε υπόψη την ανεκτή ημερήσια πρόσληψη νικελίου για παιδιά που είναι 300 μg την ημέρα, τότε από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι αρκούν λίγα γραμμάρια καρότου, κρεμμυδιού και πατάτας Θήβας για να τεθεί σε κίνδυνο η υγεία ενός παιδιού!
Επίσης, όπως αναφέρουν οι ερευνητές, θα πρέπει να υπολογίσουμε και το νικέλιο που προσλαμβάνει ο ανθρώπινος οργανισμός από το νερό κι άλλες τροφές, ακόμα και μέσω της αφής με τα επινικελωμένα μαχαιροπίρουνα!
Ειδικότερα για τα παιδιά που τρέφονται με παιδικές τροφές που περιέχουν καρότα και πατάτες υπάρχει ένας εν δυνάμει κίνδυνος υπέρβασης της ανεκτής ημερήσιας πρόσληψης νικελίου!

Οριοθέτηση
Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών προτείνει την άμεση διενέργεια τοξικολογικής μελέτης και την οριοθέτηση νικελίου και χρωμίου στα τρόφιμα, κάτι που σήμερα δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία.
Ζητούν ακόμη να επαναξιολογηθεί η χρήση της αγροτικής γης, με δεδομένο ότι, όπως αναφέρουν στην έκθεση, τα τρόφιμα βολβοί απορροφούν εκτενώς βαρέα μέταλλα.
Γίνεται ακόμη εμφανές ότι μέσω του Ασωπού τίθεται σε κίνδυνο και η υγεία κάθε ελληνικού νοικοκυριού που καταναλώνει εδώ και χρόνια προϊόντα που παράγονται στην περιοχή και κυρίως πατάτες, καρότα άλλα και αναψυκτικά που εμφιαλώνονται με νερό από το καρκινογόνο ποτάμι.
Η πολιτεία γνωρίζει εδω και χρόνια αλλα... αγρόν ηγόραζε!
Η ευθύνη της πολιτείας είναι τεράστια αφού δεν προέβη σε κανένα μέτρο, ούτε καν πρόληψης ενώ:
Γνώριζε εδώ και μισή δεκαετία τουλάχιστον το πρόβλημα ρύπανσης του Ασωπού και τον άμεσο κίνδυνο επιμόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα.
Γνώριζε εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια τις μετρήσεις του ΙΓΜΕ που έγιναν στην πεδιάδα της Θήβας και οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο παρελθόν από την «Η» ότι έχει επιμολυνθεί με εξασθενές χρώμιο ο υδροφόρος ορίζοντας.
Παρ' όλα αυτά, το υπουργείο Περιβάλλοντος μόλις πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε κάποια μέτρα για τη συμμόρφωση των βιομηχανιών στον Ασωπό, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει προχωρήσει στην παραμικρή δράση, το υπουργείο Υγείας δεν έχει προχωρήσει σε εκπόνηση επιδημιολογικής μελέτης και η μόνη που έγινε είναι μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης (Πρόληψις), η οποία, όμως, μέτρησε το πόσοι πέθαναν από καρκίνο και όχι πόσοι κινδυνεύουν να αναπτύξουν οποιαδήποτε ασθένεια από τα επιμολυσμένα τρόφιμα και νερό.
Μάλιστα η εκπόνηση της μελέτης έγινε με κρατικά χρήματα (500.000 ευρώ μέσω του ΚΕΛΠΝΟ) άλλα όχι με κρατική αιγίδα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει και νομική αξία για τους κατοίκους της περιοχής!

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ας σκεφτούμε και λίγο Ελληνικά

Είχα αναφερθεί ξανά στο θέμα αυτό στις 11-7-10, πολύ χαίρομαι  που και άλλοι σκέφτονται Ελληνικά και μου έστειλαν το παρακάτω.
Ο Gerhard από την Γερμανία, ο Fransoua από την Γαλλία, ο Mario από την Ιταλία,  και ο Johan από την Ολλανδία, ευχαριστούν από καρδιάς όλους εμάς τους Έλληνες για την προτίμηση που δείχνουμε  στα εθνικά τους προϊόντα, και κατ' επέκταση στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Και σαν επιβράβευση, μας συμβουλεύουν να πουλήσουμε τον Παρθενώνα και τα νησιά μας, σπρώχνοντας μας στο Δ.Ν.Τ. για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα.
 
Αντίθετα ο Νίκος από την Θεσσαλονίκη,   ο Γιώργος από τις Σέρρες, ο γαμπρός μας ο Γιάννης, ο γιος μας ο Θοδωρής, ακόμα ακόμα και εμείς οι ίδιοι, βγαίνουμε στην ανεργία για τον ίδιο ακριβώς λόγο:
Για την προτίμηση μας στα ξένα προϊόντα, και στα ξένα super markets (
Lidl,  Aldi, Carrefour,  Dia)

 
Φανταστείτε πόσα εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια ευρώ ακόμα, πηγαίνουν κάθε χρόνο στον Gerhard, στον Fransoua, στον Mario  και στον Johan. Και αυτό γιατί,  ή από άγνοια ή από ωχαδερφισμό δεν αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα. Και μιλάμε για απλά πράγματα,  καθημερινά . . . . 

Όπως  γάλα  τυρί, κασέρι, γιαούρτι,  σαπούνια,   χαρτιά υγείας, και κουζίνας,  μακαρόνια , μπύρες, αναψυκτικά, ποτά   μαρμέλαδες, τσιγάρα, σοκολάτες,  παγωτά, μπισκότα,   οδοντόκρεμες.          

Τόσο απλά. . . . . . . . 
Φανταστείτε τώρα ότι όλοι οι Έλληνες αγοράζουν μόνο Ελληνικά ζυμαρικά, και  η βιομηχανία Μέλισσα, για παράδειγμα, λόγω αυξημένης ζήτησης, θα πρέπει να διπλασιάσει την παραγωγή της . . . . 

Σίγουρα θα χρειαστεί περισσοτέρους εργάτες, υπαλλήλους, οδηγούς, αποθηκάριους, περισσότερους μηχανικούς, ίσως χημικούς, σίγουρα περισσότερο σιτάρι (αγρότες), . Σίγουρα κάποιους παρά πάνω υπαλλήλους θα πρέπει να προσλάβει. Σ' αυτούς τους νεοπροσλαμβανόμενους  φανταστείτε λέει, να είναι το παιδί σας , που ψάχνει δουλειά. Η ακόμα  ακόμα και εσείς οι ίδιοι . . . . 
Και όλα αυτά επειδή αγοράζατε μακαρόνια Μisko, η Μέλισσα, και όχι μακαρόνια Barilla  η μακαρόνια Lidl.                                 

Τυχαίο ?????         Δεν  νομίζω !!!!
 
Στο τέλος - τέλος ας το δούμε και εγωιστικά:
Τρώει ο Ιταλός μακαρόνια Μέλισσα??  
Πίνει καφέ Λουμίδη??
Πίνει ο Γερμανός μπύρα Mythos??
Τρώει λουκάνικα Τζουμαγιας??
Πίνει ο Ολλανδός γάλα Μεβγαλ??   
Τρώει κασέρι Τρικαλινό??
Πίνει ο Γάλλος  Ελληνικό κρασί η τσίπουρο???
 
Γιατί να παίρνουμε εμείς τα δικά τους προιόντα?               Για να  μειώνουμε την ανεργία τους?

Μπορεί τα ξένα μερικές φορές να είναι φθηνότερα. Τα χρήματα αυτά όμως ξαναγυρίζουν σε εμάς διπλά και τρίδιπλα.
Ειδικά τα δύσκολα χρόνια που έρχονται λόγω Δ.Ν.Τ.
Επειδή οι πολιτικοί μας δεν θέλουν, αλλά και δεν μπορούν επίσημα λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μποϋκοτάρουν τα ξένα προϊόντα, ας κάνουμε εμείς  μόνοι μας μια προσπάθεια να αλλάξουμε τις αγοραστικές μας συνήθειες. Ειναι απλό: Από αύριο προτιμάμε Ελληνικά προϊόντα αλλά και Ελληνικά super markets.
 
Τα Ελληνικά προϊόντα τα αναγνωρίζουμε από το barcode. Σε όλα τα Ελληνικά  προϊόντα  στο barcode τους  τα τρία  πρώτα νούμερα είναι  5 20
Αντί παγωτά Algida η Ηaagen-Dazs αγοράστε  Έβγα ,  Κρι Κρι,   Δέλτα.
Αντί βούτυρα
Αdoro,Lurpak,   προτιμήστε  βιτάμ, αγνό, Κερκύρας.
Αντί
προσούτο και σαλάμια Lidl , πάρετε Νίκας,Υφαντής,creta farm, έδεσμα.

Αντί μπύρες,Carlsverk, Bud,  stella artois  υπάρχουν οι Mythos, Βεργίνα,  Fix, Alfa, . .
Aντί  Νoutela   υπάρχει η Μerenta
Αντί γάλατα
Νουνου,Βεροπουλου, Lidl, προτιμήστε Αγνό, Μεβγαλ, Ολυμπος, Κουκακη Αντί ουίσκι,  βότκα, αγοράστε  κονιάκ, τσίπουρο, ούζο, Ελλ. κρασιά.
Αντί σόδα
Tuborg, Perrier, evian, έχουμε Σουρωτή, δουμπια, ξινό νερό, . . 
Αντί coca cola, fanta, srite υπάρχουν αναψυκτικά  εψα, ηβη, Νιγριτα, Lux.
Αντί ζυμαρικά
Barilla και Lidl προτιμήστε  αβεζ, μελισσα, μισκο.
Αντί οδοντόκρεμες
Colgate, Aim υπάρχουν  kolynos, aquafresh, oulodent.
Aντί χαρτί υγειάς και κουζίνας Lidl και zewa αγοράστε Diana, softex.
Αντί καθαριστικά
Ava, Azax, υπάρχουν τα planet, trylet εύρηκα
Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων. 

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΜΟΝΙ

Μου το έστειλαν και εύχομαι να είναι αλήθεια....

Λεμόνι και καρκίνος

το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα. είναι 10000 φορές ισχυρότερο από την χημειοθεραπεία. γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά! για αυτό και από τώρα μπορείς προκαταβολικά να βοηθήσεις έναν φίλο που το χρειάζεται, επιτρέποντας του να πληροφορηθεί ότι του είναι χρήσιμο να πιει χυμό λεμονιού για την πρόληψη της ασθένειας. η γεύση του είναι ευχάριστη. εφόσον έχει την δυνατότητα να το πράξεις, φύτεψε μια λεμονιά στον κήπο σου. όλα τα μέρη του είναι ωφέλιμα. την επόμενη φορά που επιθυμείς να πιεις χυμό, ζήτα φυσικό χυμό λεμονιού χωρίς συντηρητικά. πόσα άτομα πεθαίνουν ενώ το μυστικό αυτό παραμένει φυλαγμένο, με καχυποψία, ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο τα κέρδη εκατομμυρίων των μεγάλων φαρμακευτικών επιχειρήσεων?

όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η λεμονιά είναι χαμηλή. δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο. όλοι την γνωρίζουν σαν λεμονιά. το φρούτο του είναι ένα κιτρικό προϊόν με διαφορετικές όψεις, το εσωτερικό του μπορεί να φαγωθεί άμεσα ή να επεξεργασθεί για την παραγωγή ποτών, αναψυκτικών, γλυκισμάτων, κλπ. το σημαντικό σε αυτό το φυτό οφείλεται στα ισχυρά αντικαρκινογόνα αποτελέσματα του. και ακόμα και εάν του αποδίδονται περισσότερες χημικές ιδιότητες, το σημαντικώτερο αυτού είναι δράση του πάνω στις κύστες και τους όγκους. το φυτό αποτελεί μια θεραπευτική αγωγή για τον καρκίνο, δοκιμασμένο σε καρκίνους όλων των μορφών. υπάρχουν ορισμένοι που το συνιστούν για όλες τις μορφές καρκίνου. επιπλέον το θεωρούν σαν έναν παράγοντα αντιμικροβιακού ευρέος φάσματος, κατά των μολύνσεων των βακτηριδίων και όγκων, ικανό στην καταπολέμηση των εσωτερικών παρασίτων και σκουληκιών, ρυθμιστή τη υψηλής αρτηριακής πίεσης, είναι αντικαταθλιπτικό και καταπολεμά το άγχος και τις νευρικές διαταραχές.

η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι εντυπωσιακή: προέρχεται από έναν εκ των μεγαλυτέρων φαρμακευτικών εταιρειών στον κόσμο που διαβεβαιώνει ότι μετά από 20 χρόνια εργαστηριακών μελετών, που πραγματοποιήθηκαν από το 1970 και συνακόλουθα έτη.

τα εξαχθέντα συμπεράσματα ήσαν:καταστρέφει τα καρκινογόνα κύτταρα 12 τύπων καρκίνων, συμπεριλαμβανομένων, του εντέρου κόλον, του στήθους, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος...τα χημικά συστατικά του δένδρου κατέδειξαν ότι δρα 10000 καλλίτερα στην επιβράδυνση ανάπτυξης των καρκινογόνων κυττάρων από το φαρμακευτικό προϊόν
Adriamycin, ένα χημειοθεραπευτικό φαρμακευτικό προϊόν, που χρησιμοποιείται συνήθως στον κόσμο όλον.

το πλέον εντυπωσιακό της θεραπείας είναι ότι με τον εξαγόμενο χυμό λεμονιού καταστρέφονται μόνον τα καρκινογόνα κύτταρα και δεν επιδρά στα υγιή τοιαύτα.

Ινστιτούτο των επιστημών υγείας,
LLC 819n, Charles street, Βαλτιμόρη, md 1201